2777
2789
عنوان

قرار شد فردا اسباب‌کشی کنم خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست
ببخشیدا ولی مقصر نه خاله شه نه شوهرش فقط شوهرته اون اجازه تحقیر میده

خاله‌اش رفته بود توی قیافه گفته بود باید زنگ بزنن از دلم دربیارن

شوهرمم وابسته خاله‌هاشه

من اونجا خیلی کوتاه اومدم ولی من کم چیز نگفتم به خاله‌ش چون خیلی ادعاش میشه و همه رو نصیحت میکنه و جانماز آب میکشه وگرنه من کاری به کارش نداشتم اصلا لخت بشه

این خاله‌اش کلا همینطوریه ادعاش لایه اوزون رو سوراخ کرده اما خودش یه کارایی میکنه آدم شاخ درمیاره

توکل به خدا🌿
اگر قهر می‌کنه اصلن برات مهم نباشه به هیچ عنوان واکنش نشون نده اگر صد سالم طول کشید تا زمانی که نیوم ...

آره باید بی‌توجهی کنم بهش

یا بگم قهر کنی منم میرم خونه مامانم

پارسال هم که ۶ ماه باهم بودیم؛ بی‌توجهی میکردم به قهرش. بعد نیاز جن.سی که داشت میومد بعد میرفت تو اون اتاق دوباره جدا می‌خوابید واقعا روی اعصاب بود غیرقابل تحمل بود

الان از مشکلات اون روزا که با شوهرم حرف میزنم میگم این کارو اون کارو کردی میره توی قیافه میگه اصلا چرا میگی هیچ حرفی راجع به اون روزا نزن. من میگم که دوباره تکرار نکنه یعنی

توکل به خدا🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر منفی بافی میکنی😐خب یعنی چیییی؟؟؟؟؟منتظری فرش قرمز پهن کنن کسی بهت نگه تو؟؟؟عزیزم خب زندگی بالا ...

فرش قرمز نه ولی تحقیر و توهین نکنه سرکوفت نزنه

جهیزیه ‌مو توی سرم نزنه. اگه مریض میشم مریضیمو توی سرم نزنه طلاق طلاق نکنه  کلا خیلی روی اعصاب بود حرفاش و کاراش. برای خونه هم که خرید میکرد بعدش منت میذاشت و دعوا داشتیم اما حالا دیده دیگه مامانش نمیتونه براش بشور بپز کنه شاید اون اخلاق سگی‌شو بذاره کنار تا من برم بشور بپز کنم مادرش که دیگه قوز کمرش زده بیرون نمیتونه 

توکل به خدا🌿
فرش قرمز نه ولی تحقیر و توهین نکنه سرکوفت نزنهجهیزیه ‌مو توی سرم نزنه. اگه مریض میشم مریضیمو توی سرم ...

عزیزم بالاخره زندگی هم سختی خودش رو داره باید تحمل کنی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم بالاخره زندگی هم سختی خودش رو داره باید تحمل کنی

میگفت ازت بدم میاد ازت متنفرم بیا بریم جدا بشیم

یه بار بعد از رابطه جن‌.سی بهم گفت من از تو بچه‌دار هم بشم بازم ازت جدا میشم

همیشه احساس شرم منو بالا میاورد 

یه بار داشتم توی آشپزخانه کار می‌کردم دراومد گفت دخترخالم باهوشه تو خنگی

همیشه دنبال بحث و دعوا بود

بخدا من سختی نکشیده نیستم

الان باز همه حرفاشو و کاراش یادم اومد ای خداااا

یعنی دیگه آدم شده؟؟

توکل به خدا🌿
میگفت ازت بدم میاد ازت متنفرم بیا بریم جدا بشیمیه بار بعد از رابطه جن‌.سی بهم گفت من از تو بچه‌دار ه ...

چی بگم‌ بخدا متاسفم‌ 

این اخلاقاش رو‌میدونستی و دوباره ازدواج کردی باهاش؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چی بگم‌ بخدا متاسفم‌ این اخلاقاش رو‌میدونستی و دوباره ازدواج کردی باهاش؟

دوباره باهاش ازدواج نکردم 

طلاق نگرفتیم

فقط وسیله‌هامو جمع کردم اومدم خونه بابام

حالا دوباره قراره ببرم. این دفعه طبقه بالای مادرشوهرم

یعنی نبرم؟

وای دوباره شک افتاد به دلم

توکل به خدا🌿
دوباره باهاش ازدواج نکردم طلاق نگرفتیمفقط وسیله‌هامو جمع کردم اومدم خونه بابامحالا دوباره قراره ببرم ...

متوجه شدم که قهر رفته بودیم

منظورم این بود که از اولم این مدلی بود؟

ن عزیزم اصلا شک و ترس به دلت راه نده و با خودت کنار بیا و بپذیر

میگم یه فرصت دیگه بهش بدم شاید آدم شده باشه

بللله حتماااا 

درست میشه غصه نخور 

رو خودتت هم کار کن

متوجه شدم که قهر رفته بودیممنظورم این بود که از اولم این مدلی بود؟ن عزیزم اصلا شک و ترس به دلت راه ن ...

نه

توی عقد خودشو نشون نداد

رفتیم سر زندگی خیلی اخلاقاش بد بود

الان داروی اعصاب میخوره. یعنی اشتباهه برم دوباره باهاش زندگی کنم؟

توکل به خدا🌿