2777
2789
عنوان

قرار شد فردا اسباب‌کشی کنم خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من جدام ولی خودت الکی قرص نخور مشکل اصلی ما شوهرمونه

منم مشکل پیدا کردم افسردگی و اضطراب

پارسال توی خونه‌اش که بودم صدای آسانسور که میومد دلم هووررری میریخت پایین که این اومد خونه باز دعوا و اعصاب‌خوردی راه میندازه حالا تو اون طبقه ۴ تا واحد دیگه هم بودم رفت و آمدشون هم زیاد بود 

به شدت اضطراب داشتم تمام بدنم میلرزید

توکل به خدا🌿
من تاپیک زنگ زدن به خاله همسرتو دیدم به خدا این زندگی نیست که تو داری

ولی همون خاله‌شو خدا خوب گذاشت توی کاسه‌اش

هم ضرر مالی دیدن هم ضرر عاطفی پدرشون دراومد بعد از اون اتفاق که دل منو شکوندن

توکل به خدا🌿
ولی همون خاله‌شو خدا خوب گذاشت توی کاسه‌اشهم ضرر مالی دیدن هم ضرر عاطفی پدرشون دراومد بعد از اون اتف ...

الان بدجور گیر پولن

تنها خونه‌ای که براشون مونده رو میخوان بفروشن اما هیچکس پیدا نمیشه بخره 

توکل به خدا🌿
ممنونم عزیزم بخدا الان اینقدر استرس دارم که اشکام سرازیر شدمیترسم دوباره از اون روزایی که دیدم میترس ...

اگر قهر می‌کنه اصلن برات مهم نباشه به هیچ عنوان واکنش نشون نده اگر صد سالم طول کشید تا زمانی که نیومد بالا کلامی باهاش صحبت نکن

تنها رفتاری که قهر رو خنثی می‌کنه بی توجهی به قهره

خیلیا اینجا تاپیک میزنن قهر کردیم برای همسرم مهم نبوده تنها راه سرکوب کردن این عادت اینه

همیشه از الان پس انداز داشته باش اینجور وقتا محتاجش نشی

یکی از دوستام شوهر ۳ ماه ۳ ماه قهر میکرد تو ماشین می‌خوابید🙂

آنقدر این دوستم بهش بی توجهی کرد

یعنی می‌گفت کارامو میکردم انگار بود و نبودش مهم نیست خرید میکردم بیرون میرفتم خونه مادرم میرفتم و خلاصه زندگیمو میکردم انقدررر صبر کرد تا آخرش شوهرش مثل آدم اومد

می‌گفت الان تو خونه قهر می‌کنه سر دو روز نشده خودش میاد آشتی چون می‌دونه منی که ۳ ماه دوم آوردم دیگه قهراش برام مهم نیست

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خدا کمکت کنه از چاله به چاه نیافتی

چقد بار منفی داشت دعاتون

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یعنی بازم قراره اذیتم کنه؟

چقدر منفی بافی میکنی😐

خب یعنی چیییی؟؟؟؟؟

منتظری فرش قرمز پهن کنن کسی بهت نگه تو؟؟؟

عزیزم خب زندگی بالا و پایین داره، 

اهل سختی کشیدن نیستی ؟ مگه کم‌ طاقتی؟ 

اسیری که نمیخوای بری، برو در خونت رو ببند و بشین زندگیت رو‌بکن ..، مرور زمان همه چیز رو‌ درست میکنه.،

با کسی  هم کاری نداشته باش

چند سالته؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

2810