2777
2789
بچه منم اینطور بود.بهترین متخصص اطفال گفت طبیعی.همه که مثل بچه شما نیستن.

متخصص های اطفال این دوره هیچی نمی فهمن

بچه رو فقط باید برد متخصص گوارش و کبد نوزاد

منم نگفتم بچش آلرژی داره دارم میگم اینقدر تندتند شیر نده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

گریه زیادش از دلدره

من حداقل یه سرچ بی منبع از گوگل میارم

شما یه سرچ بیار که بچه بی دلیل باید گریه کنه

انگار من از پست گذاشتن سودی بهم میرسه که اینجور میکنید

بیخیال بچش اینقدر گریه کنه تا از حال بره

نمیشه دلسوزی کرد...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داشته باشه زردی که باعث نمیشه معده زودتر خالی بشهتو خودت یه روز دوبرابر غذا بخور ببین چه حالی میشیمی ...

نوزادی که زردی داره باید زودب زود شیر داد تا زودتر دفع بشه زردی وگرنه خدای نکرده باعث اسیب به مغز میشه 

و اینکه منم پسرم هیچ مشکلی نداشت و از اول گریه میکرد 

دکتر هم گفت نوزاد وقتی از شکم مادر جدا میشه براش سخته و به یه دنیای دیگه میاد انگار انتقالی گرفته جای دیگه و بی قراری هاش و کریه هاش کاملا عادیه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

چون انسانم وجدان دارمخودم سه تا بچه بزرگ کردم هزارتاهم اطرافم دیدمهیچ نوزادی نباید اینقدر گریه کنه م ...

من خودم نوزادم همینجوری بوده و هست و دکترهم تایید کرده که عادیه 

2805
نوزادی که زردی داره باید زودب زود شیر داد تا زودتر دفع بشه زردی وگرنه خدای نکرده باعث اسیب به مغز می ...

بله قبول دارم ولی نه اینقدر که دلدرد بشه

تاپیکاشو بخون

اسی خودشم درمونده شده از گریه هاش تاپیک زده

بخدا دلم میسوزه وگرنه الاف نیستم بشینم پای گوشی هی پست بزارم

گریه نوزادم تا حدی عادیه نه که نوزاد شش روزه چهارساعت مدادم بیدار باشه و گریه کنه

من بچم بیدار شد ببخشید باید برم

من خودم نوزادم همینجوری بوده و هست و دکترهم تایید کرده که عادیه

اوکی بعد که دلدری شد میفهمین

عزیزم در مورد زردی و گریه نوزادت اصلا نگران نباش ک عادیه 

پسر منم همینجوری بود زردی کم‌داشت دکتر گفت نیاز به بررسی و ازمایش و اینا نیست چون‌خیلی کمه اما زودبه زود شیر بده تا زودتر دفع بشه . و‌در مورد گریه هاش هم کولیک داره که خیلییی عادیه و الان همه نوزادا دارن . من بردم دکتر پسرمو دکتر گفت خب الان دیگه باید میومد سراغش فقط برو دکتر تا قطره بده بهش و باعث شه راحت تر دفع کنه 

چون‌نوزاد ها هنوز سیستم گوارششون کامل نیست و یکم‌سخته براشون دفع کردن و خروج‌باد… راستی دکتر بهم گفت سوراخ مقعدشو همیشه کرم بزن …

مهمونی هم خودت یه روز رو انتخاب کن همه بیان اینجوری خیلی راحت تره 

چون‌ میبینی یه روز میخوای استراحت کنی بعد مهمون‌میخواد بیاد

بله قبول دارم ولی نه اینقدر که دلدرد بشهتاپیکاشو بخوناسی خودشم درمونده شده از گریه هاش تاپیک زدهبخدا ...

گریه عادیه من خودم همینو‌ تجربه کردم و الانم دارم تجربه میکنم چند روز پیش پسرم از ساعت ۲ تا۸ صبح یکسره گریه میکرد و رفتم دکتر گفت طبیعیه بخلطر کولیک

اوکی بعد که دلدری شد میفهمین

صد در صد تجربه  و علم متخصصین اطفال و گوارش بیشتر از شماست و ما هم به اونها اعتماد میکنیم 

گریه عادیه من خودم همینو‌ تجربه کردم و الانم دارم تجربه میکنم چند روز پیش پسرم از ساعت ۲ تا۸ صبح یکس ...

وای خدایا بچه تا ۸صبح گریه کرده میگه عادیه

اگه قراره حرفمو باور نکنید خواهش میکنم ریپ نزنید من طاقت شنیدن گریه نوزادو ندارم چون بچه های خودم از بی اطلاعی من همینقدر گریه میکردن قلبم بدرد میاد وقتی اینارو میشنومو یاد کذشته میفتم

تاپیکمو بخون ظلم نکن به بچت

اگه سر یه هفته خوب نشد ادرس میدم بیا تف کن تو صورت من

صد در صد تجربه و علم متخصصین اطفال و گوارش بیشتر از شماست و ما هم به اونها اعتماد میکنیم

جواب اعتمادت همینه که بچت تا هشت صبح زجه زده بعدم دکتر گفته طوری نیست!!!

برو تو تاپیکای من شیدا غمگینو پیدا کن پستاشو بخون ببین چطور هم بچشو اروم کردم هم وزنگیریشو خوب کردم اعتماد به من کجا دکترای شما کجا

جواب اعتمادت همینه که بچت تا هشت صبح زجه زده بعدم دکتر گفته طوری نیست!!!برو تو تاپیکای من شیدا غمگین ...

مگه من یه دکتر بردم؟ 

من تا الان سه تا دکتر بردم بچمو و همه گفتن بخاطر کولیکش‌هست‌ و‌طبیعیه 

گریه زیادش از دلدرهمن حداقل یه سرچ بی منبع از گوگل میارمشما یه سرچ بیار که بچه بی دلیل باید گریه کنه ...

چرا راجب بچم اینطوری حرف میزنی برات متأسفم از حال بره یعنی چی 🫥🫥

@تعلیقی_بدبخت    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40