2777
2789
دکترم گفته هر ۱ ساعت یکم زردی داره

بخدا گناه داره یک ساعت هنوز معده کامل خالی نشده دوباره شیر میاد توش دلدرد میشه

نوزاد اگه سالم باشه اصلا باید زوری بیدارش کرد تا دوهفتگی نه که این همه گریه کنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
بخدا گناه داره یک ساعت هنوز معده کامل خالی نشده دوباره شیر میاد توش دلدرد میشهنوزاد اگه سالم باشه اص ...

عزیزم زردی داره دکتر خودش گفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

داشته باشه زردی که باعث نمیشه معده زودتر خالی بشه

تو خودت یه روز دوبرابر غذا بخور ببین چه حالی میشی

میله خودته عزیزم من تاپیکاتو خوندم 

بچت داره زجر میکشه که اینقدر گریه میکنه

دلیل نمیشه چون زبون نداره به گریه هاش توجه نکنی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من گفتم تا مراسمی که بعد هفت روز میگیریم بیان و همه برای همون مهمونی اومدن فقط

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
داشته باشه زردی که باعث نمیشه معده زودتر خالی بشهتو خودت یه روز دوبرابر غذا بخور ببین چه حالی میشیمی ...

چرا انقد گیر دادی سوالش یه جیز دیگه بود.دکتر صلاح دونسته.از اون مادر شوهر خواهر شوهرای رو مخی.چه جوری ریسک میکنید در مورد نوزاد کسی انقد دخالت میکنید.هی خواستم چیزی نگم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

برای زردی شیرخشت و ترنجبین بده رفع میشه

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
مهمونا خودشون باید درک داشته باشن خودم بشخصه تا دو هفته اول نمیرم دیدن بچه رم نمی بوسم ولی بعضیا...ن ...

نوزارت تا ۳ ماه حداقل گریه میکنه.چون کولیک داره.کی گفته نوزاد همش می‌خوابه.البته خب بعضیا شانس دارن اینطوری.برای چی الکی استاتر رو میترسونی

چرا انقد گیر دادی سوالش یه جیز دیگه بود.دکتر صلاح دونسته.از اون مادر شوهر خواهر شوهرای رو مخی.چه جور ...

چون انسانم وجدان دارم

خودم سه تا بچه بزرگ کردم هزارتاهم اطرافم دیدم

هیچ نوزادی نباید اینقدر گریه کنه مگه اینکه درد داشته باشه

تاپیک قبلشو بخون گفته بچم چهارساعته داره گریه میکنه

نمیدونم کدوم بی سوادی گفته بچه همینه!!!

ایشونم ندانسته باور کرده

شماهم اگه ادب داری دخالت نکن

چون انسانم وجدان دارمخودم سه تا بچه بزرگ کردم هزارتاهم اطرافم دیدمهیچ نوزادی نباید اینقدر گریه کنه م ...

باشه تو سواد داری کافیه.وجدان داری فکر کن نظرت باعث مشکل و بالا رفتن‌زردی نوزادش بشه.بچه زیر ده روز شیر زیادی نمیخوره که معدش هضم نکنه.انقد اصرار رو نظر خودت در مورد بچه کسی دیگه درست نیست.تو هم هی داری سرچ گوگل میاری که منبعش معلوم نیست.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
نوزارت تا ۳ ماه حداقل گریه میکنه.چون کولیک داره.کی گفته نوزاد همش می‌خوابه.البته خب بعضیا شانس دارن ...

شانس دارن!!!!!

کولیک عادیه!!!!!!

درمان کولیک نوزاد فقط یه رژیم سادس همین

خودم تاپیک زدم برای مادرایی که اطلاعاتشون کمه تا بچه هاشون زجر نکشن

2810