2777
2789
عنوان

همه بیاین متاهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 73 پست
مرسی عزیزم اره اینجوری ک گفتی منم عاشقتم شدم😅 در کل رفتار خوب خیلی خوبه عزیزم میشه اینم بگین البته ...

دورت بگردم عزیزی 

اره خدایی حق داری ناراحت بشی 

فقط یه جوری رفتار کن نشی هووی مادر شوهرت هاا 

اینجوری رفتار کن ک‌کاش منم درجریان میزاشتی ایشالا اونقدی خدا برسونه بهمون سرتا پای مامانا مون رو طلا بگیریم 

من فک میکنم نفر اول زندگی هم باید باشیم دوس ندارم چیزی قایم کنی 

منظورم اینه اول سعی کن یه جوری رفتار کنی چیزی قایم نکنه بعد برا تو بخره 

چون برا من خیلی مهم تره ک اول درجریان باشم بعد حال دعوای انداختن مامانش😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=360263574] دورت بگردم عزیزی  اره خدایی حق داری ناراحت بشی  فقط یه جوری رفتار کن نشی هووی مادر ...[/QUOTE

بهم میگفت تو مشکلت مامانمه گفتم ن اصلا اینجور نیس مشکل اینجاست ک منو درجریان نزاشتی منو اولویت اول قرار ندادی و..گفتم ن حسودی ن با مامانت مشکل دارم فقط با تو مشکل دارم ک اشتباه کردی اینا 

بعدش بهم گفت امانته عزیزم ب خدا برای مامانم نگرفتم میخوام ازش بگیرم و...

2805
[QUOTE=360263574] دورت بگردم عزیزی اره خدایی حق داری ناراحت بشی فقط یه جوری رفتار کن نشی هووی مادر ...

نمیدونما ولی حس میکنم خیلی مجبور نشید نفروشه اونارو 

یعنی نتونه ب مامانه بگه ک بده

[QUOTE=360263574] دورت بگردم عزیزی اره خدایی حق داری ناراحت بشی فقط یه جوری رفتار کن نشی هووی مادر ...

ببین منظورم اینه دقیقا محبت های کوچولو کوچولو بکن بهش خودشم شوهرت باشه بدونه 

اینکه میگم زنگ میزنم فک‌کن‌هم اون موقع ذهنش درگیر میشه تو داری کاری میکنی هم وقتی کادو میدی پیشش بدی وقتی حواسش هست

ن حتما میگیرن چون خودمون خیلی نیاز داریم

من نمیدونم شرایط مالی تون چه طوره 

اولویت اول از همه خودتی ولی اینا رو‌مثال میزنم برات طلاهارو فروختین 

اگر شد پول داشتین بگو بیا برا مامانت یه دستبند یا انگشتر فلان ظریف بخریم دلم نمیاد طلا هارو فروختیم 

چون شوهرت گفته ک‌طلا نداشته فلان

من نمیدونم شرایط مالی تون چه طوره اولویت اول از همه خودتی ولی اینا رو‌مثال میزنم برات طلاهارو فروختی ...

انشالله داشتن حتما بهشون میگم بگیرن عزیزم

شماهم ترکین؟ چندسالتونه

2810