2777
2789
عنوان

امشب شوهرم بدجور خوردم کرد

89667 بازدید | 266 پست

از وقتی زایمان کردم تموم‌مسئولیت بچه با منه . شوهرم بعد کارش میاد نبم ساعت بچه رو نگه میداره من ب شام و کارای عقب افتاده برسم . بچمم کولیک داره و مدام نق میزنه ینی حتی وقت سرخاروندن ندارم از یه طرف مادرشم بجای اینکه کمک من باشه همش دردسر درست میکنه ( تو یه ساختمون هستیم)

فردا واکسن داره گف بیا شب ببرمت خونه مامانت ک صب بچه رو با مامان ببری واکسن بزنی 

داشتم لباس عوض میکردم گف ی چیز بگم ناراحت نمیشی گفتم ن . 

گف زیر بغلت سیاه شده . مام بزن شاید عرق کردی سیاه شده نمیخام خودتو ول کنی ازووقتی زایمان کردی از خودت یادت رفته🥲 خیلی بهم برخورد . گفتم پوست زیر بغلم بخاطر هورمونام‌رنگش عوض شده ب مرور خوب میشه ولی از تو توقع نداشتم اینو بگی . خیلی ناراحت شدم . از وقتی بچه اومده مدام درگیرشم حتی خودش میبینه خاب درست ندارم ی دسشویی تمیتونم برم .‌بعد میاد اینجوری میگه

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

چرا تیره میشه مال من ک همش تیرس

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خانوادت از خودش کمک بخواه هرچی هیچی نگی بدتره

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

خب جوابشو دادی دیگه

یه مدت واسش تو قیافه باش نزار نزدیکت شه حالش جا بیاد

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

چرا تیره میشه مال من ک همش تیرس

بخاطر هورمونه . ب مرور کمرنگ میشه

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

متاسفم براش . میگه نمیخوام خودتو ول کنی اخه مگه فرصت داری به خودتم برسی اصلا

دیروز کلا صبونه خوردم تا شب ینی بچم مدام گریه مبکنه نق میزنه . تا میخابه میرم سراغ شام و جارو وظرف و لباس