2777
2789
عنوان

امشب شوهرم بدجور خوردم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 89667 بازدید | 266 پست
خب جوابشو دادی دیگهیه مدت واسش تو قیافه باش نزار نزدیکت شه حالش جا بیاد

بخاطر خونریزی خیلی وقته نزدیکم‌نمیشه . دیگ بعد زایمان بخاطر گیرایی ک میده حسی بهش ندارم خیلی 

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط فقط ظاهر زن براش مهمه و دیگر هیچچچچ

کاش میشد بفهمه این ظاهر بهم ریخته من بخاطر اینه ک بهش بگن بابای فلانی 

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

عه چرا اخ گفتی دوست داشت چیشد پس

اره بهم گهگاهی پیام میدیم امشب برام نوشته خیلی دوست دارم فلان 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

😭حالا اومدیم اون باد داره باهام میگ جنبه انتقاد نداری

حالا به دل نگیر گلم خواسته یاداوری کنه که به خودت برسی نمی دونه زایمان چقد سخته و این تغییرات کاااملا طبیعیه بعدا درست میشه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من حتی خجالت میکشم برم لیزر ببینه حالش بد شه

بدتر ازینارو دیدن 😂من چی بگم که واسه شوهرم سفید پنبه ایه ولی واسه من سیاه زنگی خخخ تازه اعتماد به نفسم دارم . بهش میگم اینقد خانوادت غصم دادن هورمونام بالاپایین شده سیاه شده .اونم متاثر میشه

یعنی در این حد؟عیب ندارد عادی میشه

اره چند جلسه برم ؟ اسم دستگاش چیه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

واااای ولمان کن چی گفت مگه.ولی اون کمک نمیکنه تو ازش کمک بخواه

شما باشی ایراد بگیرن و درک نکنن ازت توقع زیادی هم داشته باشن ناراحت نمیشی ؟؟ کمک میخام بهش میگم بچه رو نگه دار نیم ساعت من کارامو بکنم . نگه میداره ولی مدام میگ بچه بد نفس میکشه . گشنشه . بیا دیگه . ضعف کرد .‌ خستس . خابش میاد .‌نکنه مریضه انقد نق میزنه

بدتر ازینارو دیدن 😂من چی بگم که واسه شوهرم سفید پنبه ایه ولی واسه من سیاه زنگی خخخ تازه اعتماد به ن ...

😅🤣🤣🤣زرنگ

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻