2777
2789
عنوان

زمین فروشی دراصفهان

144 بازدید | 11 پست

سلام یه زمینی داریم به تازگی قصدفروشش روداریم

گفتم ازنی نی سایت شروع کنم

زمین کارگاهی اطرافش پرازمغازه های کسب وکاره

کسی خودش یا اطرافیانش قصدخریدنداره؟

کجاست چند متره متری چنده مغازه ها در و برش چیان 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

دستجا حدودا بین ۲۴۰تا۲۵۰متر

همه چی هست کلا منطقه ی پراز مغازه های کسب وکاره

موبایلی پوشاکی لوازم خانگی و... هرچی دلت بخواد

کنار خودزمین هم یه کارگاه مبل فروشی هست

دستجا حدودا بین ۲۴۰تا۲۵۰مترهمه چی هست کلا منطقه ی پراز مغازه های کسب وکارهموبایلی پوشاکی لوازم خانگی ...

متری چند

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

متر ۱۲میلیون تومان هم قیمت کردن

شما سرچ کن دستجا میفهمی کجاس یه منطقه ای هست که مخصوص کسب وکاره مغازه ها پشت سرهم هستن و موقعیت عالی توی پیشرفت کاری داره

متر ۱۲میلیون تومان هم قیمت کردنشما سرچ کن دستجا میفهمی کجاس یه منطقه ای هست که مخصوص کسب وکاره مغازه ...

دستجا روستاس دیگه 

مرکز براآن شمالی اصفهان هستروستانیست باتوجه به موقعیت وپیشرفتی که داشته منطقه ی خودمون بهش نمیگن روس ...

درسته