2777
2789

تازگی از بالای سر اونا پاشدیم یه خونه رهن کردیم و جدا شدیم و همدیگرو ماهی دوبار شاید ببینیم هرجایی خودش و دخترش و دامادش میرن نمیگه و بعدها خودم متوجه میشم یا همون روز که حرکت میخواستن بکنن زنگ میزدن خبر میدادن با اینکه کنار هم زندگی میکردیم قبلا;؛ اما همسر من میره میگه حالا ایندفعه گفتم و حرفمو گوش کرده اما چون مقصدم پابوسی امام رضاست دوس ندارم با دل چرکین و انتقام گرفتن برم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به مقصد نداره

مثل خودشون باهاشون رفتار کن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
2805

من باردار بودم خیلی فضول و حساس بودن ک جایی نرو حتی بازار  ..منم هوس شمال کردم ب شوهرم‌گفتم پاشو بریم بهشون هم هیچی نگو..خوب ک اونجا داشتیم‌میچرخیدیم زنگ زدن برا احوال پرسی شوهرم گفت اومدیم شمال..دیگه دهنشون بسته شد فقط گفتن اها خوش بگذره مواظب باشید 

میگم شاید مادره و تو دلش از پسرش برنجه منم هدفم زیارت هست مثلا

مگه نمیگی دخترش هرجا میره به مامانش میگه؟ خب پسرشم هرجا میره بذار بگه مامانش،چکارش داری

برای دو روز در هفته نباید نگران بود: یکی دیروز یکی فردا

شما خودت مشتاق تری که بهت اطلاع بدن. 

پا شو برو، انتقام چیه. اونجا زنگ بزن که کنار حرم هستم و نایب زیاره

اگه واقعا حس میکنی دل سوزوندن و عوض دراوردنه همین الان بگو که او وسوسه کننده از حرصش بمیره.

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
2809