تازگی از بالای سر اونا پاشدیم یه خونه رهن کردیم و جدا شدیم و همدیگرو ماهی دوبار شاید ببینیم هرجایی خودش و دخترش و دامادش میرن نمیگه و بعدها خودم متوجه میشم یا همون روز که حرکت میخواستن بکنن زنگ میزدن خبر میدادن با اینکه کنار هم زندگی میکردیم قبلا;؛ اما همسر من میره میگه حالا ایندفعه گفتم و حرفمو گوش کرده اما چون مقصدم پابوسی امام رضاست دوس ندارم با دل چرکین و انتقام گرفتن برم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
من باردار بودم خیلی فضول و حساس بودن ک جایی نرو حتی بازار ..منم هوس شمال کردم ب شوهرمگفتم پاشو بریم بهشون هم هیچی نگو..خوب ک اونجا داشتیممیچرخیدیم زنگ زدن برا احوال پرسی شوهرم گفت اومدیم شمال..دیگه دهنشون بسته شد فقط گفتن اها خوش بگذره مواظب باشید