2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید دوستان عزیز

43 بازدید | 4 پست

هر رژیمی که جواب داده بهتون و خوب باشه میشه به منم بگید ممنون میشم بهم کمک کنید تا بتونم لاغر بشم واقعا اراده ندارم و داره به سلامتیم ضرر میرسونه🥲 با سن کم درگیر اضافه وزن شدید شدم و ارادمو از دست دادم کلی هم رژیم و ورزش امتحان کردم اما الان میخوام تصمیممو بگیرم لطفا کسی راه حلی  رژیمی داره بهم بگه

برو زیرنظر دکتر تغذیه و اصولی رژیم بگیر

یه آشنایی داشتیم ۱۹۰ کیلو بود ظرف ۲ سال ۸۰ کیلو کم کرد و همونم داره ادامه میده. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
هزار بار رفتم و ول کردم😔😔😔

اون ول کردنا بدنتو داغون میده. بعد به جایی میرسی که کلا استپ میکنه و به هیچ روشی جواب نمیده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄