2777
2789

کو عدالت😭

کو اونی ک میگفتین چوب خدا صدا نداره

سالهاستتتتتتت سالهاست عاشقانه کنار هم زندگی میکنن

منم میخواستم اونو ولی وقتی فهمیدم رو دختر دیگه نظر داره بهش جواب رد دادم ولی خب اون اگه بهم فرصت میداد و آدم می‌موند منم بهش جواب مثبت میدادم و ازدواج میگردم باهاش

ولی الان اونی ک با هاس ازدواج کرده میدونسته با دخترای دیگس ولی گفته بعد ازدواج آدم میشه و واقعا آدم شد

واقعا آدم شد

من اون زمان اشتباه کردم؟😭 خدایاااا پس چرا این پسره تاوان نمیره

انگار متم ک دارم تاوان میدم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا داشت ازت محافظت میکرد از چیزی که می‌خواست سرنوشتت رو خراب کنه

در حالی که احساس میکنی طرد میشی

یادت باشه خدا برات برنامه داره❤️

هیچوقت هیچوقت غصه نخور دوس داشتی با یه آدم خیانتکار ازدواج میکردی که بدبخت بشی؟

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

2804

ظاهرو نبین،اکثر آدما سعی میکنن ظاهر قشنگی بسازن از زندگیشون،اینستا هم جایی که انگار همه توش خوشبختنو بدبخته تویی،و این دروغ.چزا نی نی سایت اینقد بدبخت داره؟اینستارو باور نکن

خسته تر از خسته:/
ظاهرو نبین،اکثر آدما سعی میکنن ظاهر قشنگی بسازن از زندگیشون،اینستا هم جایی که انگار همه توش خوشبختنو ...

عزیزم من میدونم اون دختر باهاش خوشحاله خوشبخته 

هیچکس با شوهری ک ازش متنفره پا نمیشه هرروز گردش بره و فرت و فرت عکس بزاره از خوشیاش

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
آشناست جلو چشممن همش

اگه فامیله بازم دلیل نمیشه 

شده همه ی فامیلارو آنفالو کن اما حواست به خودت باشه 

خودت رابطه جدید رو شروع کن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگ تو جواب رد دادی چرا اون اون تاوان بده 🤳🤐

چون دلیل جواب رد دادنم خودش بود

چون اون آدم نبود 

اگه فامیله بازم دلیل نمیشه شده همه ی فامیلارو آنفالو کن اما حواست به خودت باشه خودت رابطه جدید رو شر ...

اون موقع فک میکنن چشمم نمیبینه خوشیشونک

خدا داشت ازت محافظت میکرد از چیزی که می‌خواست سرنوشتت رو خراب کنهدر حالی که احساس میکنی طرد میشییادت ...

عزیرم‌اون آدم شده

شانس من بوده ک اونجوری بوده اون زمان

عزیزم من میدونم اون دختر باهاش خوشحاله خوشبخته هیچکس با شوهری ک ازش متنفره پا نمیشه هرروز گردش بره و ...

چرا من دیدم کسیو ک خوشبخت نبوده و بخاطر اینکه چشم یسریارو در بیاره از اینکارا میکرده

خسته تر از خسته:/
اون موقع فک میکنن چشمم نمیبینه خوشیشونک

خب مگه میبینه؟ منطقی باشیم هیچ کسی دوست نداره خوشی کسی که دوستش داشته رو اینجوری ببینه

نظر بقیه چه اهمیتی داره اونوقت؟ 🫠 مازوخیسم نداری که هی چک کنی طرف داره چی کار میکنه و بعد اذیت بشی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب مگه میبینه؟ منطقی باشیم هیچ کسی دوست نداره خوشی کسی که دوستش داشته رو اینجوری ببینهنظر بقیه چه اه ...

من حرفم سوالم اینه چرا تاوان نمیده

عزیرم‌اون آدم شدهشانس من بوده ک اونجوری بوده اون زمان

فکر میکنی

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

2809