2777
2789

من و شوهرم متولد آبان هستیم و تقریبا برای ماه آبان پس انداز چندین ماهمون رو خرج کردیم و الان صفر شده حساب نقدیمون

برای تولد شوهرم کافه و کیک و صبحونه و هدیه شد چهار میلیون 

برای تولد من شوهرم ی انگشتر طلا گرفت ی هفته قبل تولد شد بیست و هفت تومن 

رزرو کافه و کیک و گل و ساعت شد شش میلیون 

البته اینم بگم سالی یکبار اینجور خرج میکنیم اونم آبان ماه هست و الان پر از حس خوب هستیم و خاطره خوب 

به امید روزهای خوش 💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دی ماه تولد دخترم. 

آذرماه تولد من

همسرم از تولد گرفتن خوشش نمیاد. اصلا دوست نداره براش جشنی بگیرم یا کادویی. ولز همیشه یه جیز کوچولو براش میگیرم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2804
دی ماه تولد دخترم. آذرماه تولد منهمسرم از تولد گرفتن خوشش نمیاد. اصلا دوست نداره براش جشنی بگیرم یا ...

تولد فرزند فکر کنم حس خوبی باشع من تجربه نکردم تا الان 

به امید روزهای خوش 💝

خیلی خوبه عزیزم تولدت مبارک 

من تا حالا نه برخودم نه بر بچههام نتوستم کیک بگیرم 

یعنی شده حسرت 

دوسه روز دیگه تولد بچمه اونم آبان ماهیه خیلی دلم

مبخاست براش یه کیک بخرم ولی با کرایه خونه و مشکلات

مریضی من نمیزاره ونمیشه بگیرم  

شوهر منم ابانه

هر سال حدود چهار پنج تومن هدیه میخرم

مراسم نداریم

دو تایی هستیم کلی شیک میکنیم عکس و اینا میگیریم

امسال گفت به جا کادو برا خونه ساعت بخر

اخه این خونه جدید نیاوردیم وسیله های تازه خریدیم ساعت نداریم

تولد فرزند فکر کنم حس خوبی باشع من تجربه نکردم تا الان

اره. این دی ماه ۲ساله میشه و الان یه ماهه هی دنبال تم و اتلیه و برنامه برای تولدشیم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

تولددخترم برام مهمترین مناسبت دنیاست وهرچقددرتوانم باشه واسش خرج میکنم

تولدیکسالگیش ۷۰نفرمهمان دعوت کردم وشام زرشک پلوبامرغ و سالادفصل ونوشابه وسبزی خوردن دادم. ۸کیلوکیک مخصوص فیلینگ موزوگردو دوطبقه با تم پری دریایی. بادکنک ارایی وچندنوع میوه ونوشیدنی وشیرینی شکلات لواشک پفیلا نان‌محلی استانمون چای نسکافه خلاصه درحدتوانم کم نذاشتم🍃💕

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

کلی مناسبت جلومه پول باشه زیاد خرج میکنیم 😑😂

آذر تولد خواهرم 

2. دی روز مادر 

25 دی پدر 

آخر دی سالگردمون 

25 بهمن ولنتاین 

اصلا به دور از کادو آدم نمیدونه چی بخره هر سری مخصوصا برای مردا 🥴🥴

تولدم روز دختر روز دانشجو عید نوروز مهمن واسم

خرجم بستگی داره ولی زیاد خرج نمیکنم با چیزای کوچیک خوشحال میشم خیلی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
خیلی خوبه عزیزم تولدت مبارک من تا حالا نه برخودم نه بر بچههام نتوستم کیک بگیرم یعنی شده حسرت دوسه رو ...

شده حتی نیم کیلویی بگیر زیاد نمیشه فقط حسرت نمونه ب دلتون چندروز پیش کاپ کیک ۶۰۰ گرمی قیمت گرفتم ۱۰۰ تومن

🤎انسان باشیم🤎
شوهر منم ابانههر سال حدود چهار پنج تومن هدیه میخرممراسم نداریمدو تایی هستیم کلی شیک میکنیم عکس و این ...

ماهم دوتایی میریم بیرون اکثرا وایب مثبت‌مون بیشتره 

به امید روزهای خوش 💝

2809