2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر واقعیه

خیانته

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹

2805
الان تو این تاپیک باید نظر گذاشت تا تاپیک قبلی

حالا که زحمت کشیدی پست گزاشتی نظرتم تو همین تاپیک یهو می‌زاشتی دیگه😂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹

لطفا فقط ازتون نظر خواستم داخل همین تاپیک چون اون تاپیک رو چندروز پیش گذاشتم  دوباره امشب روحیه ام بد شد حوصله نداشتم بنویسم عکس گرفتم گذاشتم

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  

چجوری بالای صفحت صورتیه تم داری

درد ما پزشکیه که انقد پول میخواد که مردم عادی این جامعه نمیتونن اون هزینه های درمانی بالا رو بپردازن و اون صاحبخونه ای که مستاجر باید دو شیفت کار کنه تا پول تفریحات دختر و پسر آقا رو بده ؛ درد ما اون سرمایه گذار ایرانیه که بجای کشورش میره کشورای دیگه و مردمی که بجای کمک به پیشرفت صنعت توریسممون بجای درختکاری حمایت از هنرهای بومی و دستی تو مسافرپرونی بیشتر کمک میکنن ما طبیعت گرد شدیم اما طبیعت دوست نه ؛ درد ما کسی که به قومیت های ایران بزرگ فحش میده مثلا الان تحقیر عربها بهر بهونه ای از طرف روشنفکرها انجام میشه ما ۸ سال جنگیدیم و یذره از خاک خوزستان رو ندادیم اما الان دشمن ما رو از هم متنفر و نسبت به هم بی تفاوت میکنه تا به موقعش کارشو بکنه هرکسی که این کارو میکنه جزئی از پروژهٔ تجزیهٔ ایرانه ؛ از ماست که بر ماست ؛ درد ما ماییم ؛ ما زنده ایم اما زندگی نمیکنیم حسادت میکنیم دو بهم زنی میکنیم نون بری میکنیم و ... emtehanejabr

2809