2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچه هام باادب باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
خو باادبم من

قشنگ من اگه واقعا باادب هستی و رفتارات سنجیدن لازم نیست نگران باشی اونقدرا خیلی دلایل دیگه ای هم هست برای نافرمانی بچه ها ولی الگو برداریشون از شما ۷۰ درصد قضیست و سهم بزرگی داره

اینکه چطور باهاشون در مقابل رفتارا و حرفای نابجا برخورد بکنی هم خیلی مهمه

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍      این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش    

خیلی سخته 😬

نه اتفاقا سخت نیست خیلیم راحته از قدیمم گفتن هرکه طاووس خواهد جو هندوستان کشد

۹۵ درصد تاپیک های نی نی سایت مخصوصا تاپیک های که در پربازدید قرار میگیرند دروغ هستند پس کاربر گرامی عقل خیش را به کار بنداز و با خرج عواطف بیجا اون کاربر دروغگو را در مسیر تکامل خود همراهی نکن با سپاس. اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺

دخترم دو سالشه نم از کجا پدرسگو یاد گرفته

صبح بیدارشده با لبخند میگه بابایی پدرسگ

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

دخترم دو سالشه نم از کجا پدرسگو یاد گرفتهصبح بیدارشده با لبخند میگه بابایی پدرسگ

وای ببخشید😂😂😂

۹۵ درصد تاپیک های نی نی سایت مخصوصا تاپیک های که در پربازدید قرار میگیرند دروغ هستند پس کاربر گرامی عقل خیش را به کار بنداز و با خرج عواطف بیجا اون کاربر دروغگو را در مسیر تکامل خود همراهی نکن با سپاس. اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺

2809