2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه 

خانما من امسال برای دومین بار میخوام پشت کنکور بمونم میدونم سالای قبل مقصر خودم بودم متاسفانه نخوندم به شدت تنبلی کردم بعد امسال واقعا دارم تلاش خودمو میکنم دوست دارم که بخونم تازه به خودم اومدم ولی امسال به شدت دارم شرایط سختی رو میگذرونم خانوادم دیگه اصلا باهام همراهی نمیکنن از صبح مامانم هر کاری داشته باشه کمکش انجام میدم بعد همین که میرم تو اتاق بابام از سر کار بیاد شروع میکنه سر و صدا دادن از صبح تو اتاق نشستی چی کار میکنی بیا بیرون کمک مامانت بده تو هیچ کاری نمیکنی از صبح تا شب تو اتاقی دست تو تو خونه تکون میدی میری تو اتاق هیچ کاری نمیکنی با تلفن مشغولی با نامزدت صحبت میکنی چی کار کنم به نظرتون یه چشمم شده اشک یه چشمم شده خون دیگه هیچ احترامی تو خونه ندارم طوری شده برای غذا هم بخوام بخورم سختمه چه برسه به خرجای دیگه نامزدم فعلا شرایط مالیش بهم ریخته یعنی کتاب تست هم باید با گوشی بخونم بعد عملا با هیچ هزینه ای میخونم اشکال نداره ولی ناراحتم که اتاق در اختیارم نیست که بخونم همین میام تو اتاق داداشم آبجیم داد و بیداد درو باز کن میخواییم تو اتاق راهنماییم کنین لطفا 🙃🙃

:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتابخونه برو عزیزم 

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید
2805
متشکر کتابخونه شهرمون عصر ها پنجشنبه جمعه ها بستس

ببین من یادمه از تو داغونتر بود شرایطم،کتابخونه هم دوست نداشتم میرفتم یه پارک خلوت پشت درخت مرختا،که کسی نبینه ،میخوندم

ممنونکتابخونه شهرمون عصر ها و پنج شنبه جمعه ها بستس

ریحون جون اولین شرط قبولی اینه که بهونه هارو جدی نگیری ،اینا بازی مغزته،مثل زمانی که تو هر شب دلت میخواد بیدار باشی ولی اگه امتحان داشته باشی،انگار چند ساله نخوابیدی

ببین من یادمه از تو داغونتر بود شرایطم،کتابخونه هم دوست نداشتم میرفتم یه پارک خلوت پشت درخت مرختا،که ...

درست میگین مگه اینکه صبح زود بیدار شم ۳ الی ۴ بخونم نمی تونم برم پارک 

ممنونکتابخونه شهرمون عصر ها و پنج شنبه جمعه ها بستس

عزیزم صب برو بنظرم، لاقال ی چند ساعتو میتونی استفاده کنی

بعد اگ میتونی شب زود بخواب 11 12 پاشو وقتی اونا خوابن تو بخون

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید
ریحون جون اولین شرط قبولی اینه که بهونه هارو جدی نگیری ،اینا بازی مغزته،مثل زمانی که تو هر شب دلت می ...

درست میگین متاسفانه با یه حرف به شدت به هم میریزم امشب با حرف بابام دو ساعت گریه کردم 

عزیزم صب برو بنظرم، لاقال ی چند ساعتو میتونی استفاده کنیبعد اگ میتونی شب زود بخواب 11 12 پاشو وقتی ا ...

ممنون از راهنمایی تون فردا حتما میرم این جوری روز به روز وقتم داره میره و هیچ کاری نکردم 

ممنون از راهنمایی تون فردا حتما میرم این جوری روز به روز وقتم داره میره و هیچ کاری نکردم

فدات عزیزم حتما میتونی❤️ایشالا که مسیرت هموار بشه 

2809