2777
2789
عنوان

رمز کارت رو یادم نیست

192 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من یه کارت دارم مال خودم نیست مال داداشمه ولی داده بود به من یمدت پولامو توش پس انداز کردم الان رمزش رو یادم نمیاد رمز دومم نداره هرچیم به داداشم میگم بریم بانک قبول نمیکنه لطفا بگین چطوری بدون رفتن به بانک رمزش رو بفهمم بانک که به من کارت رو نمیده چون به اسم خودم نیست🥲🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

چارش همونه بری بانک یا شانسی بزنی از روی رمز کارتای دیگش ما پسرا زیاد حوصله حفظیاتو نداریم کارتامون شبیه همه رمزاش تقریبا

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

هیچ راهی نداره خوب اگر مال داداشته شاید اون یادشه وگرنه تنها راهش داداشت باید بره بانک

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
دزدی کار بدیه🫸

۱۴ دقیقس ثبت نام کردی

بعدم دنبال رپش سرقت از کارت هستی

معلوم نیست پسری یا چی

ای بابا

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست💔 بوسه نزنم...❤️

خسته نباشید 😂😂😂😂

سلامت باشید 

یاد خودم افتادم بچه بودم تازه کارتها اومده بود کارت داداشمو برداشتم با اعتماد بنفس رفتم جای عابر بانک ک پول بردارم رمزشو نمیدونستم یکی دوبار زدم بعد ی دختر دانشجو بود اومد گفت بلد نیستی گفتم نه گفت بده برات بزنم رمزو خواست گفتم کارت داداشمه گفت خوب رمزو میپرسیدی روم نشد بگم برداشتمش گفتم فراموش کردم🤦‍♂️خدایا ببخش

کاربر آقام...قبل از آن که دل برنجانی کلامت را بسنج،،، تیر رفته برنمی گرددبه آغوش کمان....

2809