2777
2789
عنوان

لاغری شده رویای دست نیافتنی من

136 بازدید | 16 پست

خسته شدم دیگه 

رژیم می‌گیرم نمیشه وزنم کم نمیشه خسته شدم

باشگاه هم چون پشت کنکوری ام نمی‌تونم برم هم دستم تنگه و از لحاظ مالی اوضاع خیته هم کنکور وقت میطلبه از آدم 

از دکتر تغذیه و این حرفا هم نا امید شدم والا دیگه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

چهار ماه میخوام ۷ کیلو کم کنم نمبکنم واقعا دیوونه شدم البته بچه شیر میدم وگرنه با فستینگ کم میکردم من فقط باید فست باشم تنها راه چاره ام همینه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

من از ۹مهر شروع کردم فست وکالری شماری 

۱ساعت ورزش تو خونه

حذف قندو شکر 

۱۰کیلو وزن و ۶سایز کم کردم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من از ۹مهر شروع کردم فست وکالری شماری ۱ساعت ورزش تو خونهحذف قندو شکر ۱۰کیلو وزن و ۶سایز کم کردم

تو اونی نبودی که زیر تاپیک اون زنده که بوش سقط شده بود میگفتی باید پیلدار باشی تا بچه بیاری؟

هم تو غذا خثردن رعایت کن(چون کنکوری هستی نمیگم رژیم بگیر،ولی قند و شکر مصنوعی کامل حذف کن،نوشابه چیپس تنقلات حدف کن،غذاهای سالم با حجم کمتر بخور)

و در روز ۴۵ دقیقه ورزش کن،هم واسه درست عالیه هم روحیه و هم وزنتو پایین میاره

و نیم ساعت قبل از ورزش چای زنجبیل بخور

اینکه چه ورزشی بکنی هم؛یه ربع راه برو تو خونه،اتاق یا حیاط،بعد با اپ های ورزش در خانه ورزش کن

بزار روش خودمو بگم، بشین یه سناریو غمگین از هرچی میخوای بساز و تصورش کن، بعد برو تو حسش از غم زیاد آ ...

نیازی به سناریو ندارم والا ، کل زندگیم غم و غصه هست بدتر چاقم میکنه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐ 

تو اونی نبودی که زیر تاپیک اون زنده که بوش سقط شده بود میگفتی باید پیلدار باشی تا بچه بیاری؟

نه عزیزم من تو همچین تاپیوی نبودم و نظر ندادم گل

اشتباه گرفتی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2809