2777
2789

چرا راننده‌های اسنپ و تپسی یه عکسایی ازخودشون میذارن انگار قاتل سریالی.

اند بعد میان میبینی طرف شبیه معلم ادبیاته.😁😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
همشونم از زاویه پایین با دوکیلو غبغب عکس میذارن

🤣🤣🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

اسنپ عکسو خاکستری میکنه .همسر من عکسشو گذاشت دو ساعت نشستیم خندیدیم گفتم هیشکی سوار نمیشه میترسن ازت

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

😂😂😂

یه بار سوار اسنپ شدم مرده خیلی ترسناک بود 

خیلی ترسناک میخندید

ولی خودش خیلی متشخص و با ادب بود برعکس ظاهر😑

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

آره دقیقاااا😂😂😂😂

کلا  خود سایت اسنپ اونجوریشون میکنه

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

2809