2777
2789
ببین رژیمش ۷ روزه بود من سر روز دوم به فنا رفتم .افتاده بودم روی زمین شانس اوردم شوهرم زود اومد خونه ...

فقط قند و شکر و چیزایی که با شکر درست شده نخور

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
وای خدای من ،خیلی حطرناک بود ،شاتس اوردی 😱 سعی کن رژیمای سالم بگیری ،کالری شماری خیلی خوبه

آره کالری شماری بهتره من با کالری شمار ۱۳ کیلو کم کردم .واقعا سخت هم نبود فقط غذامو نصف کردم

به این حجم از خوش شانسی رسیدم که  اگه یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم🤨🤨🤔😵‍💫😟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط قند و شکر و چیزایی که با شکر درست شده نخور

من زیاد قند و شکر نمیخورم نهایت روزی یه حبه با چای

به این حجم از خوش شانسی رسیدم که  اگه یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم🤨🤨🤔😵‍💫😟
بله چون بخودم تشویقی میدادم هر سه روز یکبار بشقاب سبزیجات میخوردم به همراه دوغ سه ماه ۱۳کم نکردم یکم ...

چه عالی 

فقط من چون عااااشق شیرم نمیدونم چجوری بگیرم رژیم و مثل شما هر سه روز یا روزی یه کم شیر هم بخورم یا کلا چیزی نخورم

2804
آره کالری شماری بهتره من با کالری شمار ۱۳ کیلو کم کردم .واقعا سخت هم نبود فقط غذامو نصف کردم

منم کلی با کالری شماری وزن کم کردم ،الانم رژیمم ،راضیم خداروشکر فقط یکم گرسنگی اذیتم میکنه و اینکه کیک و کلوچه و هله هوله نمیخورم شدیدا هوس کردم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
منم کلی با کالری شماری وزن کم کردم ،الانم رژیمم ،راضیم خداروشکر فقط یکم گرسنگی اذیتم میکنه و اینکه ک ...

بعد از یه مدت عادت میکنی .الان قد و وزنت چنده

الان تقریبا ۳ ماهه رژیم دارم ،امروز ۶۱ کیلو بودم و قدمم ۱۶۰ این حدودا

منم قدم ۱۶۳ 

وزنم۵۹ هست

بچه ها من مغازه لباس زنونه دارم تمام لباس ها مونم وارداتی و ترک هست با قیمت خیلی خیلی پایین اگر دوست داشتین یه سر به کانال بزنید از راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم

@mezon_Helen1 داخل تلگرامه

مثلا پیراهن بچه گانه خارجی میدیم فقط 385 تومن با سودهای خیلی پایین

وزنتو برسونی به ۵۵ هیکلت عالی میشه بنظرم، منم قصدم همین حدود وزنه

اتفاقا تا زمانی که شام خیلی کم میخوردم ۵۵ بودم الان چند وقته شام بیشتر میخورم ۴ کیلو اصافه کردم .خیلی ناراحت شدم چون با سختی ۱۳ کیلو کم کرده بودم 

چه عالی فقط من چون عااااشق شیرم نمیدونم چجوری بگیرم رژیم و مثل شما هر سه روز یا روزی یه کم شیر هم بخ ...

من که اصلا این رژیمو توصیه نمیکنم چون عوارضشو دیدم دیگه اولش میگی وای چقدر عالیه خوبه باریکلا بخودم اما اصولی نیست واقعا نمیشه بدنو از ویتامین غذاها محروم کرد دخترعمه خودم زیر نظر پشت ۱۲۰کیلو بود الان شده ۷۵ و ثابتم وزنش مونده اما من بعداز ازدواج بازم وزنم برگشت ثبات نداشت

2809