2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزا .همه غذاهارو میخوردم بدون نون و برنج و نمک و روغن .فقط غذای آبپز میخوردم مثل گوشت و مرغ آب ...

خیلی اذیت شدی ،چند وقت ادامه دادی این رژیمو؟ حس میکنم خیلی سخته ،خودم بدون نون و برنج واقعا سیر نمیشم ،یکی یا دوتا کف دست بربری رو باید بخورم ،یا هشت تا ده تا قاشق برنج تا سیر شم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
من سه ماه انجام دادم همراه باشگاه ۱۳کیلو کم کردم و ادامه دادم از ۸۰رسیدم به ۶۲ ولی خیلی اذیت شدم دیگ ...

3ماه فقط آب خوردی و 13کیلو کم کردی؟ من فکر میکنم اگر انجام بدم باید حداقل، 30کیلو کم کنم تو سه ماه 

2804
وای اره منم یادم افتاد یبار تصمیم گرفتم شکر مصنوعی کامل حذف کنم روز سوم داشتم پس میوفتادم

بعد تازه حذف میکنی اشتهات برای خوردن شیرینی چند برابر میشه من دلم می خواست چند کیلو شیرینی بخورم

به این حجم از خوش شانسی رسیدم که  اگه یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم🤨🤨🤔😵‍💫😟
3ماه فقط آب خوردی و 13کیلو کم کردی؟ من فکر میکنم اگر انجام بدم باید حداقل، 30کیلو کم کنم تو سه ماه

بله چون بخودم تشویقی میدادم هر سه روز یکبار بشقاب سبزیجات میخوردم به همراه دوغ سه ماه ۱۳کم نکردم یکماه ۱۳کم کردم وادامه دادموتا ۳ماه که از وزن ۸۰خورده ای به۶۲ رسیدم

تاثیر داشته ؟

همیشه نمیگیرم هفته ای یکی ۲ روز

ولی توی جمع شدن معده خیلی تاثیر داره ۲ قاشق میخوری سیره سیر میشی 

تصمیم دارم بیشتر بگیرم تا عید کم بشم حداقل ۱۰ کیلو 

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

خب این وزن یکی دوماهه که به وجود نیومده یکی دوماهه ازبین بره رژیمی بگیرین بعد یه هفته غش نکنین بشکنینش ادامه دار باشه 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
خیلی اذیت شدی ،چند وقت ادامه دادی این رژیمو؟ حس میکنم خیلی سخته ،خودم بدون نون و برنج واقعا سیر نمیش ...

ببین رژیمش ۷ روزه بود من سر روز دوم به فنا رفتم .افتاده بودم روی زمین شانس اوردم شوهرم زود اومد خونه به دادم رسید .فشارم ۵ شده بود

به این حجم از خوش شانسی رسیدم که  اگه یه نیزه از آسمون بیافته پایین صاف میره توی ماتحتم🤨🤨🤔😵‍💫😟
بعد تازه حذف میکنی اشتهات برای خوردن شیرینی چند برابر میشه من دلم می خواست چند کیلو شیرینی بخورم

آره ترک شکر دقیقا مثل ترک اعتیاده تا سه روز تحملش واقعا وحشتناکه تا دوهفته هم سخته بعدش عادی میشه

همیشه نمیگیرم هفته ای یکی ۲ روزولی توی جمع شدن معده خیلی تاثیر داره ۲ قاشق میخوری سیره سیر میشی تصمی ...

من طی یک سال ۱۳ کیلو کم کردم الان ۴ کیلوش برگشته

آره ترک شکر دقیقا مثل ترک اعتیاده تا سه روز تحملش واقعا وحشتناکه تا دوهفته هم سخته بعدش عادی میشه

دیگه اراده نداشتم متاسفانه

ببین رژیمش ۷ روزه بود من سر روز دوم به فنا رفتم .افتاده بودم روی زمین شانس اوردم شوهرم زود اومد خونه ...

وای خدای من ،خیلی حطرناک بود ،شاتس اوردی 😱 سعی کن رژیمای سالم بگیری ،کالری شماری خیلی خوبه 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
2809