بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی چیزا .همه غذاهارو میخوردم بدون نون و برنج و نمک و روغن .فقط غذای آبپز میخوردم مثل گوشت و مرغ آب ...
خیلی اذیت شدی ،چند وقت ادامه دادی این رژیمو؟ حس میکنم خیلی سخته ،خودم بدون نون و برنج واقعا سیر نمیشم ،یکی یا دوتا کف دست بربری رو باید بخورم ،یا هشت تا ده تا قاشق برنج تا سیر شم
اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی ممنون پدرجان (:
3ماه فقط آب خوردی و 13کیلو کم کردی؟ من فکر میکنم اگر انجام بدم باید حداقل، 30کیلو کم کنم تو سه ماه
بله چون بخودم تشویقی میدادم هر سه روز یکبار بشقاب سبزیجات میخوردم به همراه دوغ سه ماه ۱۳کم نکردم یکماه ۱۳کم کردم وادامه دادموتا ۳ماه که از وزن ۸۰خورده ای به۶۲ رسیدم
خب این وزن یکی دوماهه که به وجود نیومده یکی دوماهه ازبین بره رژیمی بگیرین بعد یه هفته غش نکنین بشکنینش ادامه دار باشه
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚