2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 13046 بازدید | 353 پست
واییی یه فیلم دیدم اسمش کوچه مرد ها بود خدابیامرز فردین بازی میکرد توی اون فیلم ببین یعنی واقعا معنا ...

وای وای 

تو پرتغال من همسر و دختر رو بردم رستورانی به نام شبهای تهران 

چشمت روز بد نبینه 

هنوز منو مسخره می‌کنند 😅😅

عزیزم خب عمه و دایی سنشون بالاست یکم رفت و امد با آدم هایی که پا به سن میذارن، به صورت مداوم سخته.مث ...

نه بابا همسر ندارم که ۱۸ سالم بیشتر نیست فعلا بلاتکلیف در حال انجام کارای مهاجرتم هستم 

اونام الان سنشون بالا تر رفته ولی اونقدرا مسن نیستن کلا خانواده پدریم خیلی عجیب و منزوی هستن

یعنی اگه مامان بزرگم میفهمید ما یکم رفت و امدمون زیاد شده شروع میکرد دعوا راه انداختن که به هم نزدیک نشیم 

خودمم بچه تر بودم خیلی اجتماعی تر بودم ولی از ۱۴ سال که رد شدم کلا تغییر کردم به شدت منزوی و گوشه گیر شدم 

امیدوارم منم تا ۲۰ سالگی ادم بشم😬😬

После дождичка в четверг

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
ما کیک پز داشتیم خراب شد وگرنه خیلی کیک کاکائویی دوست دارم خوشمزه ست 😁😋

تو پلوپز بپز😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اخه مشکل اینه ما اصلا فامیل نزدیکی برامون نمونده که رفت و امد کنیماز طرف مادری ۴ تا دایی دارم همشون ...

خوب دوست جدید پیدا کن، یکرنگ و مهربون 

منم اینجا عمه و دایی و فامیل ندارم 

همه دوستان خوبم هیتنده

ممنونماما خیلی دردسر داره سنگ از کجا بیارم قابلمه بزرگ از کجا بیارم🤦‍♀️

نه خیلی راحته ،از این سنگ هایی که تو سنگکی هستن میتونی بگیری ،قابلمه هم در حدی باشه که قالبت توش جا بشه نمیخواد خیلی بزرگ باشه عزیزم ،من برام انقدر این روش راحت بود که دیگه دوس ندارم داخل فر کیک درست کنم 🙃

خداروشکر 😍😍 وااای به به بابا جان دستش درد نکنه برای بانو خریده؟ من اصلا هم فضول نیستما 😍😍😂😂

مرسی قربونت برممم❤️❤️

ن بابا این چه حرفیه‌ تو دوست قشنگمی😍❤️💋🦋

امروز سالگرد ازدواجشون بود...من همیشه یادم بود امروز نمیدونم چرا فراموش کردم این بابای موذیه منم رفت بیرون گفتم کجا میری گفت میای😅🤭گفتم نه‌نمیام😅

بعد دیدم با کیک و گل اومد من بلند شدم گفت چیشد مریض بودی🤭🤭😅😅😅گفتم هنوزم هستم،گفت بشین این واسه‌مادرته🥰😍

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مرسی قربونت برممم❤️❤️ن بابا این چه حرفیه‌ تو دوست قشنگمی😍❤️💋🦋امروز سالگرد ازدواجشون بود...من همیش ...

به به😍😍🥰🥰😘😘🤩🤩💃💃💃💃مبااااااارک باشه، عشقشون پایدار الهی که سالیان سال در کنار هم شاد باشند، حال دلم خوب شد😍😍🧿🧿🧿🧿

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به به شما هم همیشه شاد و سلامت باشید، همیشه به جشن و شادی

مرسی عشق دلم😍😍❤️❤️💋💋🫂🌷🌷😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

2809