2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 13219 بازدید | 357 پست
چه جای قشنگی کجا زندگی میکنید؟کیکتم مشخصه ک خوشمزس😋😋ی پودر کیک پرتقالی گرفتم هنو درس نکردم تا بحال ...

عزیزم فِر دارین؟

منم توی قابلمه درست میکنم. البته ما قابلمه چدنی داریم.

به نظرم از قالب کیک بهتر در میاد.

کف قابلمه ات رو روغن بزن و کاغذ روغنی بذار. بعد دور تا دور و کف قابلمه رو مجدد روغن بزن و آرد بپاش بعد مایه کیک رو بریز نمی‌چسبه به امید خدا

فر رو هم همون اول کار روی ۱۸۰ درجه روشن کن که تا کارت تموم میشه داغ شه.

بعد از ۴۵ دقیقه که کیک رو بیرون آوردی اجازه بده دو ساعت بمونه تا سرد بشه بعد از قابلمه خارج کن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی مبارکش باشه چه روز به یاد موندنی😍😍😍

اسم دخترت نازت چیه نسترن جون؟

پری کوچک غمگینی رامی‌شناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبین می نوازد آرام، آرام پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه می‌میردو سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

2804

نسترتن جان عالی شده😍😍همیشه به خوشی و شادی و‌جشن و تولد😍😍❤️❤️❤️

ما هم امشب جشن داشتیم🥰😍

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اااا ب من توضیح نداده😐😐😁😁قربونت برم 😍

توضیح بدم 😂⁦❤️⁩ ببین اولmiss@ رو بنویس بعد دوتا صفر بزار و⁦👈🏻⁩  _  ⁦👉🏻⁩رو بزار بعد هم zahra رو بنویس اسمم توی لیست میاد بزن تا آبی بشه و اینگونه من تگ میشم😁

🌹
واااای، وااای چه کررردی 🥲😍😍😍 منو دیوونه کردی، واقعاااا نسترن جان خودت درست کردی؟؟؟ یعنی خانوم د ...

اومدی نازنین 

ولی خیلی راحت بود، لابلای هر لایه هرچی داشتیم ریختم 😄

وای آشپزی و کیک پزی خیلی خوبه 

دوستت دارم بمب انرژی و خوش قلب من 😘

نسترتن جان عالی شده😍😍همیشه به خوشی و شادی و‌جشن و تولد😍😍❤️❤️❤️ما هم امشب جشن داشتیم🥰😍

چه خوش رنگه 😍😍 همیشه به شادی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@miss00_zahra    

اااا شد 😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه خوش رنگه 😍😍 همیشه به شادی

قربونت برممم😍😍❤️❤️

مرسی ترنج جان😍😍❤️قلب منی🫀😍❤️❤️😘😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

عزیزم فِر دارین؟منم توی قابلمه درست میکنم. البته ما قابلمه چدنی داریم.به نظرم از قالب کیک بهتر در می ...

فر ندارم

توستر دارم ک جا ندارم درش بیارم استفاده کنم دوتا بچه کوچیک دارم تو ی اتاق

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂یک دل و هزار دل حسرت🕊🍂
اومدی نازنین ولی خیلی راحت بود، لابلای هر لایه هرچی داشتیم ریختم 😄وای آشپزی و کیک پزی خیلی خوبه دوس ...

اون میوه ها که صندوقی خریده بودید و احتکار کرده بودید ریختی لابلای کیک و بردی😂😂🤣🤣

قربونت برممم😍😍❤️❤️مرسی ترنج جان😍😍❤️قلب منی🫀😍❤️❤️😘😘😘

قربونت برم قشنگم بهتری؟‌😍😍🥰😘🤩😘🤩فدات شم

2809