2777
2789
عنوان

عکس کیک خوشمزه من برای تولد یک دوست عزیز 😍😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 13280 بازدید | 357 پست
خوب شد گفتی بهم توضیح هم داده چطوریه بازم نمیتونم 😄😄نمیدونم چطوری پزشکی خوندم 😅😅

اااا ب من توضیح نداده😐😐😁😁

قربونت برم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای، وااای چه کررردی 🥲😍😍😍 منو دیوونه  کردی، واقعاااا نسترن جان خودت درست کردی؟؟؟ یعنی خانوم دکتر هنرمندم  هستی به معنای واقعی، خیییلی خوشگل و عالی شده، دست گلت دردنکنه، خوش به حال دوست جان، که همچین  دوست نازنینی  داره، وای دلم خواست کیک دست‌پخت نسترن بخورم🥲🥲🌺🌺🌺🌺🌺😚

نگو عشق من،، دوستان خوب خیلی باارزش هستند

فدات شم خوبی از خودته😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
2805

چه جای قشنگی کجا زندگی میکنید؟

کیکتم مشخصه ک خوشمزس😋😋

ی پودر کیک پرتقالی گرفتم هنو درس نکردم تا بحال اصلا درس نکردم کیک پز ندارم شما میشه راهنماییم کنید چطور درسش کنم چی بهش بزنم میشه با قابلمه پختش بعد ابنکه قابلمه روحی دارم🙂

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂یک دل و هزار دل حسرت🕊🍂
چقد شماها همیشه در حال مهمونی و خوشحالی هستیدشما زندگی میکنید مام زندگی میکنیم

اخه ماها خیلی سخت میگیریم واقعا

حالا الان تولد بوده و کیک و اینا داشته. اما یک مرغ کباب کردن و یکم خوش و بش کردن خیلی ساده است. 

کار خوب رو آدم های ساده‌گیر انجام میدن به خدا

میشه ساده گرفت و بیشتر همدیگه رو ببینیم.

مثلا ما مهمون داریم مامانم باید دوجور غذا درست کنه. یک کباب یک خورشت. چمیدونم سالاد و سبزی و ماست و ترشی حتما باید باشه. چند مدل و میوه و تنقلات برای قبل و بعد غذا. خب خدایی وقتی اینطوری مهمونی بگیریم، ترجیح میدیم کم بگیریم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
نگو عشق من،، دوستان خوب خیلی باارزش هستند

واییی یه فیلم دیدم اسمش کوچه مرد ها بود خدابیامرز فردین بازی میکرد توی اون فیلم ببین یعنی واقعا معنای دوستی رو متوجه می‌شدی آخرش در حالی که دو دوست توی فیلم با هم قهر بودن و از هم ناراحت و دلخور یکی از رفیق ها جونش رو واسه رفیق دیگه اش داد خیلی فیلم قشنگی  سال 82 سی دی این فیلم رو از دست فروش گرفت بابام دوستی تون پایدار باشه همیشه 😍🌼⁦❤️⁩

🌹
خواهشاً نخندید ولی کیک تولد دخترامه درست کردم ولی خدایی طعمش عالی بود جاتون خالی

خوبه که خوشگله و رنگی رنگی دستتم دردنکنه عاااالیه😍😍

اخه ماها خیلی سخت میگیریم واقعاحالا الان تولد بوده و کیک و اینا داشته. اما یک مرغ کباب کردن و یکم خو ...

اخه مشکل اینه ما اصلا فامیل نزدیکی برامون نمونده که رفت و امد کنیم

از طرف مادری ۴ تا دایی دارم همشون قبل از تولدم مهاجرت کردن از طرف پدریم سه تا عمو دارم دو تا عمه همشون به شدت منزوی جوری که چندین ساله ندیدمشون 

همین موضوعات خودمم منزوی کرده همچین چیزایی میبینم حصرت میخورم 

После дождичка в четверг

عزیزم برای تزئین روش از ترکیب خامه و پودر نارگیل استفاده کردی یا برای فیلینگ وسطش؟یعنی کیک ساده بود ...

وسطش کیک اسفنجی ساده که سه لایه است، لایه لایه شاتوت، بلوبری کمی گردو و پسته گذاشتم، خامه با تکه های شکلات یعنی وسط هر لایه 

روش هم خامه پودر نارگیل، میوه و شکلات 

یعنی همین‌ها که که روش هست لابلای کیک هم گذاشتم 

2809