2777
2789
عنوان

اقا هستم ‌‌ دختره آنبلاکم کرد😊😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب، مگه نمیگی با پسرا حرف میزنهواقعااا برات مهم نیست برا همچین کسی که با صدنفر حرف میزنه تو این گروه ...

اها اینکه حرف میزنه خب رل نبودن باهم

ولی ما پسرارو به دید یه ربات چت میدید. به کسیم احساس نشون نمیداد

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

اها اینکه حرف میزنه خب رل نبودن باهمولی ما پسرارو به دید یه ربات چت میدید. به کسیم احساس نشون نمیداد

شاید فقط با تو بداخلاق بود نه؟ مگه میدونی دیگه کیا پیویش رفتن؟ اصلا همه اینا به کنار

کسی ک تو گروه دوست یابی عضو میشه دیگه مشخصه هدفش چیه. با صدنفرم میپره

اونم چون بزرگتر بود زیاد روت حساب نمیکرد

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
شاید فقط با تو بداخلاق بود نه؟ مگه میدونی دیگه کیا پیویش رفتن؟ اصلا همه اینا به کنارکسی ک تو گروه دو ...

دقیقا حرفای همتون درسته

من که از پیوی اون خبر ندارم

از چه معلوم کسی زودتر مخشو نزده

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

دقیقا حرفای همتون درستهمن که از پیوی اون خبر ندارماز چه معلوم کسی زودتر مخشو نزده

خیلی ساده ای

عیب نداره حواستو جمع کن

ب عنوان خواهر بهت میگم، دخترای خوب تو گروه دوست یابی و رل یابی و فلان نیستن

هیچکسم ندیده نشنیده عاشق کسی نمیشه، رل هم بزنه از رو هوسه

خودتم عضو اینجور گروه ها نشو نمیدونم هدفت چیه ولی اصلا درست نیست به نظرم

صبرکن ب وقتش اونی ک مناسبته سرراهت قرار میگیره و میتونی احساس پاکیو باهاش تجربه کنی، مهم اینه ادمش پیدا شه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
خیلی ساده ایعیب نداره حواستو جمع کنب عنوان خواهر بهت میگم، دخترای خوب تو گروه دوست یابی و رل یابی و ...

@ومپایر_اعظم   😂😂😂من باید روانشناس بشم

خیلی ساده ایعیب نداره حواستو جمع کنب عنوان خواهر بهت میگم، دخترای خوب تو گروه دوست یابی و رل یابی و ...

باشه ممنونم🌺

خیلی کمکم کردید دستتون درد نکنه🌺🌺

2810