2777
2789
عنوان

اقا هستم ‌‌ دختره آنبلاکم کرد😊😊😊😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 273 پست
عاشقشی مگ؟سنت کمه هنوزتا حالا با کسی دوس نبودی؟یا دختره خودش با کسی تو رابطس یا ام بلده چیکار کنه تش ...

۲ سال بزرگتر بود  تو گروه چت میکرد پیوی بدش میومد

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

ای کاش وارد روابط سمی نشم

خب خنگ نيسي ک مشخصه همه چي زرنگ باش ولي ازرفتارت مشخصه همه چي هنواول راهي

دوماکي ازپش گوشي عاشق يکي دگ ميش ب صرف عکس وويس ک حالاخودشم باشع يانه مجازي واس وق گذرونيه ن بيشترن کمتر

زهرمار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خنگ نيسي ک مشخصه همه چي زرنگ باش ولي ازرفتارت مشخصه همه چي هنواول راهيدوماکي ازپش گوشي عاشق يکي د ...

سعی میکنم زرنگ شم💔

عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙  عاشق دریا عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙

تو گروه کلی پسر دیگم هست اگه مهربون نباشه که نمیتونه شارژ بگیره از ملت

💔شکست بدی بود

😂🚶‍♀️

رل داری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

😂🚶‍♀️

تازههههه امضاتو دیدممم

پایداااار

نیلتون عقابه😂😂😂😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بزرگ شو

منو توعه سینگل داریم درس میدیم به بقیه😂

همسن بودیم؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
تففف😂💔ارهههه😌

حالم خرابههه😂😂💔💔💔

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
مثله تموم عالم حال منم خرابهههههههه خراااااابههههه😂💔

هعبببب

2810