2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل یه سوال شما اگه بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
خیلی ناراحتم که نتونستم برم از بس گریه کردم سرم درد می‌کنه قرار بود برم مراسم عقد دختر خالم همه اونج ...

الهیییییییی

فدا سرت 

حالا شوهر من همه جا میگه فقط خودت برو باهام نمیاد انقدر سر این موضوع منو حرص میده 

اشتباه کردی. باید تنها میرفتی

قرار بود تنها برم مجلس زنونه بود از دم در برگشت که چرا مادر منم دعوت نکردن منم ترسیدم که بعدا دعوا نکنه باهام برای همین برگشتم ما همه با هم فامیل هستیم ولی مادرش فامیل دور خالم بود

قرار بود تنها برم مجلس زنونه بود از دم در برگشت که چرا مادر منم دعوت نکردن منم ترسیدم که بعدا دعوا ن ...

میگفتی به من چه مادرت دعوت نکردن. برو از خودشون بپرس.

بعدشم می‌رفتی عروسی.

برگشتنی هم هر چی میگفت جواب نمی‌دادی که دعوا نشه

میگفتی به من چه مادرت دعوت نکردن. برو از خودشون بپرس.بعدشم می‌رفتی عروسی.برگشتنی هم هر چی میگفت جواب ...

آره واقعا خیلی ساده ام همش میگفتم اگه قراره بعدش دعوا بشه نرم ، از دم در خونشون برگشتم از دور گفت کسی خونشون نیست ! اصلا در نزد که کسی باز کنه 

2809