2777
2789
عنوان

‌کات کردم ولی

166 بازدید | 11 پست

ی رابطه سمی را بعد ۷ سال کات کردم، ی عشق ی طرفه ک فقط،از طرف من بود و بهم خیانت کرد و خودشم برام در کمال پررویی و خودخواهی تعریف کرد.

حالم خیلی بده، نابودم، دلم میخواد فقط،ب جال خودم و بخت بدم اشک بریزم ولی توان گریه را هم ندارم دو سال پیش بهم گفت و بخشیدمش ولی دلم باهاش صاف نشد و یک سال آخر را همش انگار دنبال ی بهانه بودم ک دیگه تمامش کنم.

من وسواس دارم و با اعصاب خوردی بدتر میشوم، بهم در اومد گفت وسواس داری برو دیوونه خونه بستری شو.

آنجا بود ک دیگه واقعا تصمیم گرفتم این رابطه سمی را تمامش کنم.

خیلی عصبی شدن نابودم.

موندم چکار کنم.

بخوام گریه کنم و ب این روال ادامه بوم معلوم نیست کی حالم خوب بشود.

گریه هم نکنم ی بغض بدی دارم.

تا حالا بارها باهاش کات کردم و برگشتم، میگرن شدید گرفتم از دستش.

واقعا چکار کنم؟

دو ماهی بود کارت گردم و محبور شدم سر یسری امانتی ک پیشش داشتم زنگش بزنم و یکم حرف زدیم، از بعدش دوباره حسابی ریختم بهم، وقتی بهش فکر نمی‌کنم و سعی میکنم خودمو از افسردگی در بیاورم واقعا حالم بهتر می‌شود ولی ته دلم ی عاااالمه و بغض و درد و اشکه ک هیچ جوره تموم نمیشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

آنقدر داغونم، کاس توان گریه داشتم ولی ندارم.

هم جسمی هم روحی.

حتی نمیتونم‌ گریه کنم چون میگرنم عود میکنه.

کلی با مامانم بالکی بعدش دعوام میشه و بعدش عذاب وجدان میگیرم.

دیشب تا صبح قلبم درد میکرد تو خواب.

فدای سرت مگه واست چیکار کرده حالا انقد ناراحتی ک رفتهبره گمشه

نارادت عمرمم ک پاش گذاشتم.

۷ سال کم نیست، چقدر میتونستم تو این ۷ سال تو درس و کارم و همه چی پیشرفت کنم ولی همش شد خسارت برام.

همممه جوره خسارت خوردم فقط...

دلم برای خودم و دلم خیلی میسوزه..دل من هیچ وقت برای کسی بد نخواست.

شما یه مدت خیلی طولانی توی رابطه با فردی بودی اینکه بعد از جدایی ناراحت بشی و سوگواری کنی بابتش خیلی طبیعیه اما بعد از مدتی به روال زندگی برمیگردی و نگران نباش .

چون این فرد سمی بوده برای شما باعث شده خیلی از جنبه های خودتو در نظر نگیری که بعد از اتمام ایام سوگواری یهو همه ی اونها شکوفا میشه.

منم مثل شما وسواس دارم و میدونم این موضوع چقدر ادم رو اذیت میکنه ولی از این به بعد سعی کن بیماریهای روانی رو به کسی که زخم زبون میزنه هیچوقت نگی.