2777
2789

گذشته ساده کاری که در گذشته انجام شده و تمام شده شکل دوم افعال بی قاعده ویا edمیگیره فعل

من دیروز رفتم به باشگاه

I went to gym 

او در را بست

He closed the door

گذشته استمراری کاری که در گذشته داشتی انجام میدادی استمرار داشته 

من داشتم کتاب میخوندم

I was reading the book 

اون یکی رو نمیدونم یعنی چی زمان چی چیه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

Simple past

اتفاقاتی که در یک نقطه در گذشته افتاده و تمام شده.

مثلا یکساعت پیش من ظرف شستم و تمام شده همون موقع

I did the dishes.

یا ساعت ۶ از خواب پاشدم.

I woke up at 6.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای گذشته از فعل گذشته ساده استفاده میشه که یا باقاعده هستن یعنی در انتهای خودشون ed میگیرن مثل

Work.....worked

wash......washed

,یا بی قاعده هستن یعنی شکلشون تغییر میکنه

Do......did

stand up.......stood up

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

2805

من بلدم simple past یا گذشته ساده هست که توی فارسی میشه کاری که در گذشته انجام دادی مثلا شما دیشب شام خوردی، 

You ate dinner last night 

سیمپل پست یه سری لغات با قاعده و بی قاعده داره که باید حذف بشی خودت مثلا 

فعل eat خوردن گذشتش میشه ate , ولی برخی افعال دیگه مثل vilify به معنی تهمت زدن میشه vilified, که edمیگیرن

و برای سوال کردن هم باید از did  استفاده بشه 

مثلا did you eat your dinner last night?

من بلدم simple past یا گذشته ساده هست که توی فارسی میشه کاری که در گذشته انجام دادی مثلا شما دیشب شا ...

مرسی گلممم 

اون تایم هارو هم یه توضیح مختصر میدی🥲فقط soروبلدم

همه مجبور حکم تقدیریم کرد و ناکرد اختیاری نیست

,past continues

کاری که در گذشته انجام شده و ستمرار داشته.یک دقیقه، دو دقیقه، پنج ساعت، یکسال...

و ما میخوایم استمرارش رو به مخاطب نشون بدیم

فرمول:

شکل گذشته افعال tobe ( was, were)+ شکل ساده فعل+ ing

مثلا میخوام بگم دو ساعت. داشتم ظرف میشستم.

I was doing the dishes for 2 hours.

ما روی یه نمیکت نشسته بودیم که او آمد.

We were sitting on a bench...

Was برای فاعلهای 

She

He

It

یا اسامی  مفرد مثل Mary, My teacher, his grsnd father

Were برای فاعلهای جمع

You

We

They

اسامی جمع مثل My teacher and my friend, my classmates, her parents, David and Andrew, the couple....

منظور از تایم رو متوجه نشدم

time sequecers

برای کی لازم دارید.الان کمی دستم بنده‌

روبیکا دارید؟

نه متاسفانه عزیزم

توی اینا am. is. are نمیاریم؟

نه عزیزم.چون هر دو درباره زمان گذشته هستن از شکل گذشته فعل کمکی استفاده میکنیم. در گذشته استمراری دو تا فعل هست 

فعل کمکی am. Is.   Are

که شکل گذشته am و is میشه was

شکل گذشته are. میشه were

فعل اصلی هم مثل wash, ,مثل sit ,و ... که توضیح دادم برای استمراری چجوری با ing ترکیب میشن و برای گذشته ساده شکلشون چجور تغییر میکنه

مرسی گلممم اون تایم هارو هم یه توضیح مختصر میدی🥲فقط soروبلدم

Your welcome dear

Time sequence توی این موضوع باید از اینا استفاده بشه 

مثلا توی ساخت جمله first of all, to begin with, after a while , afterwards اینا توی جمله استفاده کنی 

2810