کاربری_حذف_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 362 عنوان قانون جذب 90 بازدید | 13 پست بنظرتون آیا قانون جذب واقعیت دارهاین ک میگن به هر چی فکر کنی چه مثبت چه منفی به سمتش کشیده میشی و جذبش میکنی؟ برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن. 1403/08/20 | 08:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربری_حذف_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 362 نه برای من که تمام منفی ها جذب شده منم به هر چیز مثبتی فکر کنم خراب میشه و چیزای منفی رو جذب میکنمدلیلش چی میتونه باشه؟ برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
totfarangyeshirin عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 718 نه برای من که تمام منفی ها جذب شده خب اینم یه نشونه از وجود قانون جذبه دیگه
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5240 منم به هر چیز مثبتی فکر کنم خراب میشه و چیزای منفی رو جذب میکنمدلیلش چی میتونه باشه؟ فکر کنم بدشانسی ولی بعضی هارو دورو برم دیدم انگار هرچی خواستند فراهم شده براشون لایک نکنید لطفأ
کاربری_حذف_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 362 خب اینم یه نشونه از وجود قانون جذبه دیگه شما تا حالا از قانون جذب نتیجه دیدین ؟؟؟؟؟ برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
totfarangyeshirin عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 718 منم به هر چیز مثبتی فکر کنم خراب میشه و چیزای منفی رو جذب میکنمدلیلش چی میتونه باشه؟ آخه فقط به فکر کردن نیست
neginam1240 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1230 بله من اعتقاد دارم و ازشم استفاده میکنم تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧
کاربری_حذف_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 362 فکر کنم بدشانسی ولی بعضی هارو دورو برم دیدم انگار هرچی خواستند فراهم شده براشون اره اینم میتونه باشه برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 5240 خب اینم یه نشونه از وجود قانون جذبه دیگه ولی منفی هاش برای فرد اتفاق بیوفته حس خیلی خیلی بدی لایک نکنید لطفأ
کاربری_حذف_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 362 بله من اعتقاد دارم و ازشم استفاده میکنم خیلیم عالیه در چه موردی ازش نتیجه دیدین برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
کاربری_حذف_شده مدیر استارتر عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 362 ولی منفی هاش برای فرد اتفاق بیوفته حس خیلی خیلی بدی دقیقا همینطوره😑 برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
neginam1240 عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 1230 خیلیم عالیه در چه موردی ازش نتیجه دیدین جذب پول جذب عشق و محبتجذب خواسته هاییم که به بقیه بستگی دارهجذب چیزی که دوست داشتم همسرم داشته باشه از همه بیشتر چیزی که تونستم جذب کنم پول و محبت بودشمیدونید چون نیاز به تمرکز داره متاسفانه چن وقته که ولش کردم ولی دوباره میخوام شروع کنم تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧