2777
2789
عنوان

قانون جذب

90 بازدید | 13 پست

بنظرتون آیا قانون جذب واقعیت داره

این ک میگن به هر چی فکر کنی چه مثبت چه منفی به سمتش کشیده میشی و جذبش میکنی؟ 

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
نه برای من که تمام منفی ها جذب شده

منم به هر چیز مثبتی فکر کنم خراب میشه و چیزای منفی رو جذب میکنم

دلیلش چی میتونه باشه؟

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
منم به هر چیز مثبتی فکر کنم خراب میشه و چیزای منفی رو جذب میکنمدلیلش چی میتونه باشه؟

فکر کنم بدشانسی ولی بعضی هارو دورو برم دیدم انگار هرچی خواستند فراهم شده براشون 

لایک نکنید لطفأ 

خب اینم یه نشونه از وجود قانون جذبه دیگه

شما تا حالا از قانون جذب نتیجه دیدین ؟؟؟؟؟

فکر کنم بدشانسی ولی بعضی هارو دورو برم دیدم انگار هرچی خواستند فراهم شده براشون

اره اینم میتونه باشه 

بله من اعتقاد دارم و ازشم استفاده میکنم

خیلیم عالیه در چه موردی ازش نتیجه دیدین

ولی منفی هاش برای فرد اتفاق بیوفته حس خیلی خیلی بدی

دقیقا همینطوره😑

خیلیم عالیه در چه موردی ازش نتیجه دیدین

جذب پول 

جذب عشق و محبت

جذب خواسته هاییم که به بقیه بستگی داره

جذب چیزی که دوست داشتم همسرم داشته باشه 

از همه بیشتر چیزی که تونستم جذب کنم پول و محبت بودش

میدونید چون نیاز به تمرکز داره متاسفانه چن وقته که ولش کردم ولی دوباره میخوام شروع کنم

تـو همـانـی کـه بـه درد دل مـن درمـانـی🖇💜🫧