2777
2789
عنوان

میخوام سقط کنم😭

149 بازدید | 15 پست

سلام 

22سالمع و یک سال از عروسیم میگذره همسرم30سالشه همین الان فهمیدم حاملم و تصمیم داریم سقط کنیم چون می‌خواستیم با برنامه ریزی حامله شم و این مدت اصلا غذا درست نمی‌خوردم و وضعیت روحی مناسبی نداشتم 6هفته بخاطر دندونم آبمیوه می‌خوردم و غذا اصلا نخوردم اینقدر لاغر شدم و حتی اتاق عمل رفتم و بیهوش بودم بعدش حامله شدم ضرر داره براش

میگن گناهه اما از آخرین  روز پریود من 30روزگذشته 

چیکار کنم وضعیت مالیمونم خوب نیست دلم میخواست خوشحال بشم و سورپرایز کنم همسرمو بعد اینکه مثبت بشه تستم ولی اینجوری یهویی شد همه چی 

ببخشید ببخشید

اره یه بچه رو به قتل برسون چون قراره با چُسان  فیسان اعلام بارداری کنی

دلیل خوبیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا گناه نکن سقطش نکن بچه رو 

گناه کبیرس بعد روحش معلق میمونه تو این دنیا بیچاره اذیت میشه

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

درضمن گروهخونیم aمنفی هست و شنیدم کسی که میخواد حامله شه باید آمپول بزنه قبلش

قبلیش نیاز به آمپول نیست عزیز دلم تو هفته 27 بارداری یه آمپول داری اگه بعد زایمان گروه خونی بچه با شما متفاوت بود هم یه آمپول دیگه. بیشتر به این موضوع فکر کن و عجولانه برای سقط تصمیم نگیر جدا از گناهی که مرتکب میشید آسیب زیادی به بدن به ویژه رحم میزنه و ممکنه دیگه نتونی باردار بشی یا در صورت بارداری شرایط سختی رو داشته باشی

درضمن گروهخونیم aمنفی هست و شنیدم کسی که میخواد حامله شه باید آمپول بزنه قبلش

به دکتر همه اینارو بگو،متخصص زنان

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

منم یهویی باردار شدم من‌خیلی خوشحال بودم

درمورد وضع مالی باور کن خدا روزی بچه رو میرسونه پس از ترس اون‌بچه رو ننداز

اگر تاالان ب خودت نمیرسیدی ایرادی نداره ازالان ب بعد برس

بنظرم‌اگر‌خدا ب کسی جون میده بچه بوجود میاد ماها حق نداریم اون‌جون‌رو بگیریم کی باشیم ک بخواییم توکار خدا دخالت کنیم

حال بدتم بنطرم بخاطر‌عمل و خصوصا بارداریه 

دلایلت‌بنظرمن کافی نبود بازم خودتون‌میدونید

قبلیش نیاز به آمپول نیست عزیز دلم تو هفته 27 بارداری یه آمپول داری اگه بعد زایمان گروه خونی بچه با ش ...

عفونت داشتم عفونت شدید اینا باعث نمیشه بچه مشکل دار باشه؟؟؟

عفونت داشتم عفونت شدید اینا باعث نمیشه بچه مشکل دار باشه؟؟؟

نه عزیز باید بری سونو اگه به هر دلیلی مشکلی باشه خودشون بهتون نامه سقط میدن. برای اون آمپول هم که توضیح دادم کامنت قبلی در صورتی نیازه آمپول بزنید که گروه خونی شما منفی و همسرتون مثبت باشه در غیر این صورت نیاز نیست 

نه عزیز باید بری سونو اگه به هر دلیلی مشکلی باشه خودشون بهتون نامه سقط میدن. برای اون آمپول هم که تو ...

خب شاید جوری نباشه که اونا بگن سقط کن اما مثلا بچه زشت بشه بخاطر عفونت و یا مثلاً پوستش تیره سه یا باهوش نباشه 

خب شاید جوری نباشه که اونا بگن سقط کن اما مثلا بچه زشت بشه بخاطر عفونت و یا مثلاً پوستش تیره سه یا ب ...

نخیر چنین چیزی امکان نداره، دنبال زیر بغل مار نگرد عزیزم اگر قصد به نگهداری اون بچه و بزرگ کردن و بخشیدن عشق و محبت داشته باشید اصلا به این چیزا فکر نمیکنید ولی اگه قصدتون خلاص شدن هست بدون در نظر گرفتن چیزی برید برای سقط اقدام کنید و هیچ‌جنینی بخاطر عفونت یا این چنین مواردی زشت یا کم عقل نشده و نمیشه در ضمن اگر نگران تیر شدن پوست و کم عقلی بچه هستین باید یه جای عفونت و غیره به ژنتیک خودتونو همسرتون فکر کنید

هیچ نظری راجب سقط نمیدم چون جای شما نیستم ولی بدون که سقط کنی پشیمون میشی ولی راجب گروه خونی منفی منم آ منفی هستم قبلش آمپول نمیزنن ولی در حین بارداری هرگونه خونریزی داشتی سقط و ... حتما باید روگام بزنی و یکی هم هفته ی ۲۷ بارداری و یکی هم بعد زایمان در صورت متفاوت بودن خون مادر و بچه و این برای سلامت بچه در بارداری بعدی ضروریه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤