2777
2789
عنوان

بنظرتون تو زندگی یدونه بچه کافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 96 پست
شعار بیخود نده رفیق،یدونه برا هم اون به هدفش برسه هم خودت نه اینکه سالی یکی بزای و جز بچه داری به هی ...

نه شعار همیشه بده نه تبلیغ یه چیزی که فکر میکنیم خوبه

هر دوش وقتی بده که خودت بهشون عمل نکنی، وقتی خودم دارم عمل میکنم شعارش یعنی جهت زندگیم تبلیغ هم یعنی کاری که خودم فکر میکنم درسته رو درستیشو به بقیه هم بگم 

اینکه با یه سری مفاهیم بخوایم برچسب بزنیم به کسی یه نوع مغلطه است اگه جایی از حرف غلطه با دلیل بگو غلطه و گرنه که نهایتا میتونی سکوت کنی🙃

تبلیغاتت اصلا ضایع نیستا به روت نیار😆

ایشون یه سوال کردن هر کی بر اساس تجربیات خودش اعتقادات خودش و مطالعات خودش و هزارتا اِلِمان دیگه جواب میده نمیدونم شما چرا این وسط ناراحت شدی 

منم خودمو مثال زدم و طبق داشته هام نظرمو دادم 

فک کنم احترام گذاشتن به نظرات متفاوت از اصول اولیه هر فضای گفتگو باشه😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شعار همیشه بده نه تبلیغ یه چیزی که فکر میکنیم خوبههر دوش وقتی بده که خودت بهشون عمل نکنی، وقتی خو ...

چند میگیری حالا برا تبلیغت😁😁تلاشت ستودنیه اما بیهوده س مردم انقدی عاقل هستن که بدونن دوره فرزند بیشتر زندگی بهتر گذشته با این خرج و مخارج وحشتناک و آینده نام مطمئن،ولی خب اینکه اولین پست هات تبلیغه خیلی ضایعس😂😂😂

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
چند میگیری حالا برا تبلیغت😁😁تلاشت ستودنیه اما بیهوده س مردم انقدی عاقل هستن که بدونن دوره فرزند بی ...

شما مایلید هر طور دوست دارید فکر کنید 

الحمدلله من وکیلم و درآمد خودمو از کار خودم دارم و نیازی ندارم از تبلیغات کسب درآمد کنم 

دیگه هم دلیلی نمیبینم مکاله م رو با کسی که پر از قضاوت و پیش داوری هست ادامه بدم 

این پیامتونم به رسم ادب جواب دادم

موفق و پیروز باشید😊

2805

یک بچه ظلمه در حقه اون بچه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

یکی دارم خدا حفظش کنه برام

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

با تک غرزندی خیلییی مخالفم اما فکر نکنم دیگه بچه دار بشم

بعنوان یه تک فرزند 32 ساله میگم حق با شماست 

امیدوارم دوباره مادر بشین

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو همسرم قصد اوردن یه بچه داشتیم ، اما خدا دوقلو داد😄

ممنونم ازش که یه دختر و پسر بهم داد یه جا😀، اما دیگه قصد بچه اوردن ندارم ، همینا بدنیا بیان از پسشون بربیایم انشالله خوشبخت شن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

همون یدونه هم بشه درست حسابی بزرگ کرد خیلیه

قطعا یدونه کافیه. بچه هاتونو جوری بزرگ کنین که

مستقل باشن و در آینده نیازمند به خواهر برادر نباشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
بعنوان یه تک فرزند 32 ساله میگم حق با شماست امیدوارم دوباره مادر بشین

من همسر سابقم (پدر بچم)تک بچه است ببخشید اینجور میگم بهت بر نخوره اما لوسسسسس و ننر 

فکر نکنم دیگه بچه بیارم

فقط یادت نره حس بینمون عشق بود....                   

2810