2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9890 بازدید | 239 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش تاپیکت رو نمیدیدم 

من تو حسرت بچه ام هستم بچه ای که ۸سال براش کلی زحمت کشیدم هیچوقت سر درس نخوندنش دعواش نکردم 

نکن عزیزم نکن 

نکنننننننننن

بخدا تو روحیه اش تاثیر میذاره 

براش معلم خصوصی بگیر ولی نکن 

کاش تاپیکت رو نمیدیدم

من پسرم وقتی تکلیف مینوسه هی بگم درست بنویس زودباش وایناغلط غلوت مینویسه ولی پیشش نباشم یاچیزی نگم ه ...

اره همون نشینم بالاسرش بهتره

دییکته ام نذاشت بهش بگم. انقد داد زدم ترسیده

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

اره خیر سرشممنون که بفکرمون هستی.. درسته واقعا گناهی نداره اینجوری از درسم زده میشه. حتی نذاشت بهش د ...

از خدا می‌خوام اینقدرررررر خوشبخت بشی همه ی این روزها رو فراموش کنی ..با پسرت مدارا کن لطفا ..الان باهاش بد برخورد کنی چند صباح دیگه بزرگ بشه باهات بد میشه و بیراهه می‌ره اونوقت خودت پشیمون میشی.

دختر کلاس اول بود به خاطر درست ننوشتن سبد دعواش کردمالان کلاس پنجمه هیچ وقت از کلمه سبد داخل جمله نو ...

با پستت یه چیزی یادم اومد واقعا آدم بعضی چیزا برا همیشه یادش میمونه 

من تازه ازدواج کرده بودم با مادرشوهرم اینا زندگی میکردیم یه سر غذا داشتم ماست برمیداشتم مادر شوهرم زیر لبش گفت کوفتت بشه من چند سال از ماست بدم میومد یه دو ساله دارم میخورم 

اسی میدونم بی ربط بود

اره همون نشینم بالاسرش بهترهدییکته ام نذاشت بهش بگم. انقد داد زدم ترسیده

نترسونش زده میشه

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.
از خدا می‌خوام اینقدرررررر خوشبخت بشی همه ی این روزها رو فراموش کنی ..با پسرت مدارا کن لطفا ..الان ب ...

ممنون گلم بخاطر دعای خیرت. انشالله خیر و برکت و سلامتی تو زندگیت جاری باشه

درست میگی عزیزم حرف حق جواب نداره

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

با پستت یه چیزی یادم اومد واقعا آدم بعضی چیزا برا همیشه یادش میمونه من تازه ازدواج کرده بودم با مادر ...

نه بی ربط نیست

منظورت اینه ادمها فراموش نمیکنن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

انقد عصابم خورد بود تاپیک زدم. بزار چهارتا بارم کنن تا دیگه تکرار نکنم

عزیزم منم کنترل مغزم بیشتر اوقات دست خودم نیست کلاس اولی هم واقعا سخته بین این یاد دادنا یه چیزایی هم آدم یادش میاد که خون به مغز ادم نمیرسه 

2810