2777
2789
عنوان

کوبیدم رو دست پسرم مداد دستش بود رفت تو پاش

| مشاهده متن کامل بحث + 9872 بازدید | 239 پست
عزیزم بچت الان کجاست

پیش پدرش 

از سال ۹۶ندیدمش تا الان 

اسی جون هر می که دوست داری و میپرستی  دست رو بچه ات بلند نکن 

صبح براش اونی که دوست داره رو بگیر عز دلش در بیار بفرست مدرسه امدنی یه کادو بخر ولی کاری کن از دلش در بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت واااقعا بد سرپرست و بی نواست.

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
پیش پدرش از سال ۹۶ندیدمش تا الان اسی جون هر می که دوست داری و میپرستی دست رو بچه ات بلند نکن صبح بر ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم. انشالله  بتونی بغلش کنی و کنار هم زندگی کنین...

منم گاهی باخودم میگم چرا قدرشو نمیدونم

بخدا هی میگفتم حواسم نبود مداد دستته میگفت نه تو عمدی زدی

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

بچت واااقعا بد سرپرست و بی نواست.

خودمم میگم چرا نمیتونم باهاش مهربون باشم از اولین روز مهر همش دعوا و داد وبیداد.... دیگه امشب گفتم بیا بهت دیکته بگم گفت نه دوس ندارم تو دیکته بگی

آسمااان۱۳۷۲ سابق هستم

عزیزم من خونمون تهرانپارسه

دیر به تاپیکت رسیدم. گفتی پدرتون کجای تهرانپارس دستفروش هستن؟ هم خودم ازشون خرید میکنم، هم براشون مشتری میفرستم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

برو پیش روانشناس و خودتو درمان کن

این بنده خدا از کاربرای قدیمیه.. هزار تا مشکل داره با شوهرش مادرشوهرش.. خواهراش بیچاره ها مشکل دارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم من خونمون تهرانپارسهدیر به تاپیکت رسیدم. گفتی پدرتون کجای تهرانپارس دستفروش هستن؟ هم خودم ازشو ...

اگه آدرس داد به منم بگو.. منم زیاد تهرانپارس میرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

راجب شوهرت گفتی راجب شغل پدرت .پدر شما حتی بهترین شغل جهان داشت وظیفه شوهرته کار کنه پول در بیاره باید عذر خواهی کنه

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
وای عزیزم خیلی ناراحت شدم. انشالله بتونی بغلش کنی و کنار هم زندگی کنین...منم گاهی باخودم میگم چرا ق ...

الهی🥲🥲🥲

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

انسانها یکی از جاهای که خودشون رو میریزن بیرون و درونشون رو آشکار میکنند،جایه که  یک موجود بی دفاع،زیر دستشون بیفته،و میدانند هر بلا و ظلمی بر سرش بیارند،توان و دفاع و مقابله نداره،

این کار حضرتعالی،دیه دارد،وتاوان الهی...

این بچه تا ابد ،بچه نمیمونه،با یه عالمه عقده بزرگ میشه و انتقام میگیره...

این بنده خدا از کاربرای قدیمیه.. هزار تا مشکل داره با شوهرش مادرشوهرش.. خواهراش بیچاره ها مشکل دارن

دقیقا چون این همه مشکل داره باید بره پیش روانشناس و درمان بشه ، کنترل خشم نداره، به خودش هم گفتم .....نباید مشکلاتش را روی  بچه اش خالی بکنه

پناه دل های هم باشیم 

عزیزم شوهرکه سهله من خاله وداییم پشت بابام حرف زدن ک پول نمیده ب بچه ش(با اینحال ک داشته باشه میده)منم جفت شون رو قهوه ای کردمممممممممم 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

2810