2777
2789
عنوان

بچه بیارم بعد جادا بشم توروخدا یچیزایی بگین سر عقل بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 36 پست
تو روحت😂😂

بخدا به جون بچهام جدی میگم من جدیدا دارم از دست نی نی سایت دیوونه میشم،اصلا یه چیزای میخونم میخوام برم از پشتبوم خودمو بندازم پایین،الان یه تاپیک دیگه خوندم میگه من عاشق شوهرمم و همین که تو بغلشم یهو ازش بدم میاد میگم قیافش رو دوست ندارم اخه مگه دارررررررصم مگه میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا به جون بچهام جدی میگم من جدیدا دارم از دست نی نی سایت دیوونه میشم،اصلا یه چیزای میخونم میخوام ب ...

ببین اکثر تاپیکای اینجا دروغه  اصلا تو فکرشون نرو 

انقدر دروغ گفتن که فرق راست و دروغ تاپیکا مشخص نیست 

حالا من اگه فهمیذم تاپیک دروغه ازش میام بیرون یا تیکه میندازم بهش ولی بعضی تاپیکا ک مشخص نیست برام راست و دروغشون رو راهنمایی میدم به طرف

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

ببین اکثر تاپیکای اینجا دروغه اصلا تو فکرشون نرو انقدر دروغ گفتن که فرق راست و دروغ تاپیکا مشخص نیس ...

وای بخدا عزیزم من از این دنیا خیلی مترسم با خودم میگم چقد وحشتناکه آدم اینجا یه طرز فکرهای میبینه میگه خدا جونم آینده بچهام چی میشه با این آدمها

وای بخدا عزیزم من از این دنیا خیلی مترسم با خودم میگم چقد وحشتناکه آدم اینجا یه طرز فکرهای میبینه می ...

ن لنقدر نترس چیزی نمیشه اگه کوچیکن از همین الان بذارشون مهد که با جامعه اشنا بشن و کتاب خیلی بخونن 

تا ادما رم بهتر بشناسن

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم