2777
2789
عنوان

بچه بیارم بعد جادا بشم توروخدا یچیزایی بگین سر عقل بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 36 پست

عقل داری عزیزم ؟ بچه بیاری بدی مامانت که از تنهایی دربیاد ؟ مگه حیوون خونگیه ؟ یا عروسکه ؟ 

اگه مذهبین ببر مامانت و مسجد محل تو کلاس های فرهنگی و جلسه های قران شرکت کنن چندتا دوست و رفیقم پیدا کنن

اگه مذهبی نیستن باشگاهی استخری جایی ثبتنام کنن

شما هنوز خودت بچه ای نمیدونس با زندگیت چند چندی یه بچه بیاری که یا بی پدر بزرگ بشه یا بی مادر ؟ 

بچه خانواده خوب میخواد برای شما صفر تا صد بچت مسئولیته به گردنته بهترین شکلی که از دستت برمیاد بچت و بزرگ کنی 

اصلا برو مامانت و شوهر بده اما این فکرای مزخرف و نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میدونم مامانمم تنهای تنها نیست بعد میتونه ازدواج کنهنمیدونم چم شده از اون دوزی که اینطور فحشم دا ...

عزیزم با بچه اوردن چیزی درست نمیشه بلکه بدترم میشه خودتم باید قید درس این چیزام بزنی با بچه دیدم که میگم سعی کن جور دیگه ای حل کنی بشین باارامش فکر کن هیجانی تصمیم گرفتن عاقبتش پشیمونیه میتونی جوابگوی کمبود بچه ات باشی؟هنوز خودتم سنی نداری که نوجوون به حساب میای

آره بخدا میگم که از اون روز به بعد تو حال خودم نیستم یه فکرای مسخره میاد تو ذهنم اینجا گفتم بلکه کسی ...

از تاپیک قبلیت معلومه حالت چقد بده🤭

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
بچه بیاری بدی مادرت؟ فک میکنی مادرت حوصله بچه بزرگ کردن داره؟ فک کردی شوهرت بچه رو نمیخواد میده ب تو ...

میدونم چی میگی ولی انگار چند روزه عقلمو از دست دادم

توروخدا اختلاف دارین و همو نمیخاید بچه نیارید اون بچه چه گناهی کرده دعوای شمارو ببینه یا جدا بشید بچه آواره بشه بمونه وسط همیشه کمبود داشته باشه و عقده ای بشه آخرشم خدا میدونه اون بچه چه کاره میشه

اگه مامانت تنهاس بره شوهر کنه بره بگرده

چه چیزایی میگین بخدا

فکر کنم نصف عقلت رو دادی سگ خورده

میخوای یه بچه بیاری و آواره ش کنی؟اون بچه مادر و پدر نمیخواد؟ انقدر بیشعوری؟فقط پس انداختن بلدین؟

خاک توی سر تو و امثال تو که با زاد و ولد نابجا گند میزنن به زندگی بچه های طفل معصوم

میدونم چی میگی ولی انگار چند روزه عقلمو از دست دادم

پس تصمیم گیریاتو بزار وقتی ک حالت بهتر شد  حرف شوهرتم ب مرور برات کمرنگ میشه  هممون حرفای بدی از شوهرامون شنیدیم ولی راهش طلاق نیست 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

پیش روانشناس رفتی 

تراپیست برو حتما 

حالت زیاد جالب نیست اینجا بیشتر زخم زبون میزنن بهت برو حتما پیش تراپیست تا مشکلت رو از ریشه پیدا کنه

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

داری در مورد یک انسان حرف میزنی نه عروسک

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

توام بش بگو تخم سگ

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

خدایااااااااااااااااااااا کجاییییییییی چرا به همچین آدمهایی اصلا توان خریدددددد گوشی دادی که بخواد بیاد،فضای مجازی و هنچین سمی بگه اخه مگه عروسکه بدی مامانت سرگرم شه که تو هرکاری خواستی بکنی ای خدااااااا

خدایااااااااااااااااااااا کجاییییییییی چرا به همچین آدمهایی اصلا توان خریدددددد گوشی دادی که بخواد ب ...

تو روحت😂😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم