لطفا اینقدر درگیر ظاهر نباشید. قضاوت آدمها در مورد ما آنقدرها هم مهم نیست. بی عیب ترین آدم روی زمین هم که باشیم باز هم موضوعی برای حرف زدن و نظر دادن پیدا می کنند.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظرم برو ، علت بزرگی گونه ی اون سمتت چیه؟ از استخونشه یا چربی و ایناست؟
میدونی چند سال پیشه کلی زنبور نیشم زدن بعد کلی جا نیش تو صورتمم موند 😬😬همونجا چرکی شد بعد چند سال که جاش گود بود رفتمم بردارمم نیشمم در اوردمم ولی صورتم درست نشد تزریق چربی بوکال فتم انجامم دادمم یکمم بهتر شده ولی بازمم مشخصه
حالا یک بار دیگه باید تزریق انجام بدمم ببینم چی میشه الان که خیلی خوبه نسبت به قبل قبلاا خیلی ضایعهه بود ولی الان فقط گونم بزرگتره به دکتره گفتم خانم دکتر فقط سمت چپم انجام بده دو طرف انجامم داد اگر همون اول چپ انجام میداد همون یک ذره هم مشخص نمیشد
عزیزم منم یکی از لپم از اون یکی تپل تره. نمیدونم اونور بوکال فت کنم یا اینور ژل بزنم. شما میتونی راه ...
بوکال فت کردم بعد رفتم چربی زدم بوکال فت اشتباهه ژل بزن چون بوکال فت فقط پایین صورتو لاغر میکنی کاری به گونه و.. نداره ولی چربی میتونن کل صورت بزنن هم گونه هم زاویه فک بوکال فت هزینه الکیه