2777
2789
عنوان

مادرشوهرهای شماهم اینجورین 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 35 پست
خانواده شوهر منم اینجوری هستن.من برای تولدشون کیک درست میکنم و فکر میکنم ک چی لازم دارن براشون بخرم ...

این ادعاش میشه من باکلاسم همه چی حالیم عین گاوهیجی حالیش نیست😏😏😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بخدا چن باری حتی رفتم خریدشوهرم گفته بزاراینم بیادفک کن هی فضولی و دخالت میکردآخرین با بهش توجه ...

خواهرشوهر منم قبلا میخواستم یه چیزی بخرم میگفت منم میام و میومد.بعد اصلا نمیزاشت چیزی بخرم.هی از جنس ها ایراد میگرفت.

لباس میخواستم بگیرم میگفت تو شکم داری توی تنت قشنگ وانمیسته.شلوار میخواستم بگیرم میگفت جنسش خوب نیست.

هر کوفتی میخواستم بگیرم نزاشت و دست از پا دراز تر برمیگشتیم خونه.

یکبار دیگه بازور اومد منم با خودموعهد کردم ک حرصشو دربیارم هرچی میگفت نگیر رو من میگرفتم بعد انگار مغزش داشت منفجر میشد.داغ کرده بود.

دکتر میخواستیم بریم میگفت منم میام بعد میگفت بریم بیمه ک مفتی باشه.بعد قبول نمیکردم و اینم از دکتر ایراد میگرفت ک ببین جقدر دارو داده .اگه اونجایی ک من میگفتم میرفتیم ارزون میشد.

دیگه باهاش هیچ جا نرفتم.

شوهرم میگفت ببریمش گناه داره منم قاطی میکردم.با شوهرم بحثمون میشد.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
2805

نه مادر شوهر من هر اخلاق گندی داشته باشه این یکی رو دیگه نداره سر سفره تنها باشیم تشکر میکنه جمع باشه اصلا تشکر نمیکنه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍