2777
2789

اون روزیو میبینم ک تاوان این دل بی صاحابو میدی 

روزیو میبینم ک مث من چنگ میزنی به همه جا اما

دستتت به جاییی بند نمیشه 

ی روزیو میبینم ک مث من نمیتونی دردتوبه کسی بگی!!! 

میرسه اون روز تاوان این دل پاکو میدی قول میدم 

زمین گرده 

میرسیم بهم 

ببخشید باز دلم گرفته یاد اون نامرد افتادم 

❤❤❤من کاربر چشم_درشتم ک فعلا تعلیقم ان شاءالله 13روز دیگه برمیگردم چقدر سخته تو کاربریه یکی دیگه باشیییی دوستاتو ریپلای کنی نشناسنت💔💔توروخدا بشناسیدم 💔💔💔😂

منم امشب یجوری از نزدیکان درجه یکم زخم خوردم که از ته دلم آه کشیدمحرف ناروا زد و بعدم خودش طلبکار شد ...

زمین گرده صبر کن خدا بزرگه 

❤❤❤من کاربر چشم_درشتم ک فعلا تعلیقم ان شاءالله 13روز دیگه برمیگردم چقدر سخته تو کاربریه یکی دیگه باشیییی دوستاتو ریپلای کنی نشناسنت💔💔توروخدا بشناسیدم 💔💔💔😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
منم ارزوم بسر شوهرم زنش بیاد وخانواده شوهرم خدایا یعنی منم تازنده هستم میبینم جواب این ظلم کی میخوای ...

💔

یه ضرب المثلی داریم ما که ترجمش میشه ادم بیعار شانسش میگه، اینم دقیقا همونه و با پول میخواد همه رو ب ...

درست میشه دل ک بشکنه خدا وارد بازی میشه