2777
2789
خانم باقی؟؟ پشمام آره زن گند دماغیه اون دستیارش محمدی که اصن هیچی...من خوشم نیومد راسیتش بهتر از اون ...

نمیدونم خانوم باقی کیه 

وای خانوم محمدی تنها کار میکنه موسسه یا … نیست 

خیلی تپل و سفیده باحجابم هست

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیام کتبی بدهنمی‌فهمن چه طور روت می‌شه آینده ای که سال ها باها می‌مونه رو خراب کنیولی روت نمی‌شه مشا ...

مثلا چی بگم؟

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
نمیدونم خانوم باقی کیه وای خانوم محمدی تنها کار میکنه موسسه یا … نیست خیلی تپل و سفیده باحجابم هست

مگه نمیگی دفترش تو ارگ جهان نماست؟؟ یه دفتر خیییلی کوچولو میزو صندلی فقط گذاشته... آره محمدی تپل و سفیده ولی خب تا دوسال پیش خودش دستیار بود با خانم باقی کار میکرد 

2804
خانواده رو متقاعد کنی راحت میشه دش کرد

مامانم متقاعد میشه میترسم بابام متقاعد نشه

مگه نمیگی دفترش تو ارگ جهان نماست؟؟ یه دفتر خیییلی کوچولو میزو صندلی فقط گذاشته... آره محمدی تپل و س ...

اره دقیقاااا

الات موسیقی ام هست تو دفترش

مگه نمیگی دفترش تو ارگ جهان نماست؟؟ یه دفتر خیییلی کوچولو میزو صندلی فقط گذاشته... آره محمدی تپل و س ...

قبولیاش خیلیی خوبه این دو دلم کرده

طبقه ی دومم هست

اره دقیقااااالات موسیقی ام هست تو دفترش

عجب پس مستقل شده... اصلا ازش خوشم نمیومد خیلی زن بیشعوری هست متاسفم اینو میگم... منتظرم قبول بشم بعد زنگ بزنم بهش یا پیام بدم هرچی لایق خودش بود برگردونم بهش... من باشم میرم پیش یکی دیگه

مثلا چی بگم؟

بنویس

سلام خانوم/آقای ایکس. متاسفانه مدتی هست که از برنامه ی درسی ای که برای من تعیین کردید عقب موندم.  اول فکر کردم می‌تونم با تلاش بیشتر جبران کنم ولی واقع بینانه نبود و مریضیم هم به مشکل اضافه کرد. دیگه تصمیم گرفتم باهاتون درمیون بگذارم که بیشتر ضرر نکنم.

حالا به نظرتون جلسات مشاورمون رو کنسل کنیم؟ یا می‌تونیم با هن دوباره و بر اساس شرایط الانم برنامه‌.ریزی کنیم؟

سلامت باشید

اسمت

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 
عجب پس مستقل شده... اصلا ازش خوشم نمیومد خیلی زن بیشعوری هست متاسفم اینو میگم... منتظرم قبول بشم بعد ...

تا الان ک رفتارش خوب بوده ولی خیلییی جدیه

ماجراش چیه؟مامان بابای من فکر میکنن چقدرررر عالیه

انصافا برنامشم خوبه ولی باهاش راحت نیستم میترسم ازش

مخصوصا این ک ی نفر از فامیلمون باهاش بود پزشکی اصفهان قبول شد

قربونت ولمون کن توروخدابا بچه های تاپ کار می‌کنه فقط... دانش آموزی که خودش درسخون و قوی هست دیگه مشا ...

جدا؟

من ی ساله باهاشم زیادم تاپ نبودم ولی واقعا هزینه ای که میگیره انصاف نیست

فقط ی برنامه میده همیننن

قربونت ولمون کن توروخدابا بچه های تاپ کار می‌کنه فقط... دانش آموزی که خودش درسخون و قوی هست دیگه مشا ...

اسمش میتراعه دیگه!؟

تا الان ک رفتارش خوب بوده ولی خیلییی جدیهماجراش چیه؟مامان بابای من فکر میکنن چقدرررر عالیهانصافا برن ...

نه بهتر از اونم هست ولی همه چی برمیگرده به تلاش خودت ۹۹ درصدش به خودت بستگی داره... من نمیتونم با برنامه مشاور پیش برم پارسال پایمو به حد نسبتا متوسطی رسوندم ولی خب جای کار زیاد دارم... 

2809