2777
2789
عنوان

تتلو هستم و همرو گردن میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 120 پست
متاسفانه قابلیت سوبین شدنم دارم😔😂

دور شو😂😂😂😂

همسر رسمی چوی سوبین متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای چه قدر حال میداد این سریال برم بازم ببینم😭😂😂😂😂

خیلی خوبهههه🤭😂 محدوده عملیات آن ها جاده ها و بزگراه هاست سرعتشان سرسام آور دشمنانشان سارقین قاتلین و باج گیرانند که راه را بر بیگناهان میبندند مردان کبرا ۱۱ شبانه روز در حال فعالیتند وظیفه انها تامین امنیت جاده هاست دییین دین دییین رییین دیییری رییین ریی ری ری رینن اردوگن اتالای توم بک  هشدااااارررررر براااای کبراااا۱۱۱۱

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

به کسی نگیا من ساقی هم هستم جنس خوب خواستی در خدمتم

حالا که اینجوری باهم ندار شدیم بین خودمون بمونه بابای منم هفته یک کیلو مواد مصرف میکنه😂😂😂😂

جمعه ها رفت ولی جمعه موعود نشد🌿جمعه ها میرود ای جمعه دلخواه بیا😔💔اللهم عجل لولیک الفرج 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺

2804

منم بتمنم شبا که شما خوابین من شهرو نجات میدم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
خیلی خوبهههه🤭😂 محدوده عملیات آن ها جاده ها و بزگراه هاست سرعتشان سرسام آور دشمنانشان سارقین قاتلین ...

چرا صدام موقع خوندنش اینطوری شد🗿👺👹☠️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وااااااای همه رو حفظه😂😂😂😂😂

من از کودکیم اهنگ یانگوم رو حفظم🤣

همسر رسمی چوی سوبین متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

هه یادت رفته به هرکدوم از رای دهنده هات ۱ میلون دلار دادم؟

آههههه چرا اینقدر دروغ میگی برا من شایعه درست نکن نیومده بزار زندگیم و بکنم عه

جمعه ها رفت ولی جمعه موعود نشد🌿جمعه ها میرود ای جمعه دلخواه بیا😔💔اللهم عجل لولیک الفرج 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺

چرا صدام موقع خوندنش اینطوری شد🗿👺👹☠️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااااااای همه رو حفظه😂😂😂😂😂من از کودکیم ...

دستت درد نکنه اسم اکانتم سمیر گرکانه بعد حفظ نبااااشمممممممم؟؟؟؟؟ هر اپیزودش رو ۲ بار دیدم فک کنم همرو دیدم تا اخرین قسمت ک دیگه تموم شد و خانوم کروگر مرد🥲🥲جنی رفت به خاطر مرگ خانوم کروگر🥲🥲 و پلیس بزرگراه خالی شد:))💔💔🥲

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

2809