2777
2789
عنوان

تتلو هستم و همرو گردن میگیرم

922 بازدید | 121 پست

دیدم همه فیکن گفتم منم بیام یچی بگم:/

بس کنین نی نی سایتعلیا 

-فکر میکردم از روز برفی خوشت میاد چرا یه روز دیگه زندگی نکردی ؟                                                                        لیدوکائین؛

سلام ابجی میشه یه لحظه بیای تاپیک اخرم لطفا

هانیه هستم🙋🏻‍♀️، یه دختر دهه هشتادی🌱🤍 من خیلی خوش شانسم چون هر چی که میخوام رو دارم و هر چی که ندارم رو بدستش میارم💪🏻🫀 آدم اروم و ساکتیم ولی با دوستام پرحرفم😅 دوستای زیادی ندارم آدمهای مهم رو تو زندگیم‌ نگه میدارم🫂 تا زمانی که رو به جلو حرکت میکنی یعنی هنوز قوی هستی هیچ اهمیتی نداره که چقدر اهسته عمل میکنی🌱🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣 منم سربازرس سمیر گرکان هستم از پلیس بزرگراه 

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

2804
🤣🤣🤣🤣 منم سربازرس سمیر گرکان هستم از پلیس بزرگراه

حق😂🤣

-فکر میکردم از روز برفی خوشت میاد چرا یه روز دیگه زندگی نکردی ؟                                                                        لیدوکائین؛

حق😂🤣

😂🤭

💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 

منم دختر دونالد ترامپم حرف بزنید میگم بابام با هسته ای له و لوردتون کنه😂😂

۹۵ درصد تاپیک های نی نی سایت مخصوصا تاپیک های که در پربازدید قرار میگیرند دروغ هستند پس کاربر گرامی عقل خیش را به کار بنداز و با خرج عواطف بیجا اون کاربر دروغگو را در مسیر تکامل خود همراهی نکن با سپاس. اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺

2809