2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برعکس نمی تونم ازش سردشم اصلاکارم همش شده گریه آهنگای غمگین

میدونم سخته ولی باید اینکارو کنی عزیزم بترسونش یکم بزار حس کنه داره از دستت میده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اخه مردا چرا انقدر تنوع طلبن یا زن نبرن اگه میبرن وفادار باشن البته تنوع طلبی زن ومرد نداره

یه کاربری امصاش زده بود اگه زنا از روی غیرت قتل ناموسی میکردن نسل مردا تا الان نابود شده بود 

به علاوه ، زن تنوع طلب راحت به عنوان ج .... و شناخته میشه و درنهایت به فنا میره 

ولی مردای تنوع طلب روز به روز بیشتر کیف میکنن 

پس نگید تنوع طلبی زن و مرد نداره

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
2805
دوست دخترداره

با این حال میخوای واسش ابراز علاقه کنی ؟ 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
اره درسته میدونم داره چه غلطی می کنه ولی دلم هنوزدوسش داره اخه من غریبم مال یه شهردیگه هستم

عزیزم مشکل شما اینه که احتمالا خیلی بهش توجه میکنی

این مردا رو هرچی بیشتر سگ محل کنی بیشتر جذبت میشن

یه مدت توجهتو بیشتر کن بعد یهو بهش محل بده ببین درست نمیشه

چقد ناراحت شدم براتون که شما دوستش دارید اما اون ...

اره زن خودشو بکشه که به چشم مرد بیاد

ببخشید عزیزم 

شما این مقدار وزنی که کم کردین تو چه مدت بود 

چند سایز کم کردی 

و چجوری 

اگه دوس داشتی جواب بده

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تا رسیدن به اهداف ۱۴۰۳🥂شروع زندگی جدید و واقعی برای ساختن یه فرد و زندگی بی نقص از 1403/8/23...💣مگه میشه از رویام دست بکشم؟خدایا کمکم کن بلند شم ...

عزیزم وقتی میبینی که باهات سرده زیاد بعش ابراز علاقه نکن پیگیرش نباش باهاش سرد باش خودش میاد سمتت

اره منم همینو میگم

یه مدت ک محل ندی خودشون میان

اما هرچی بیشتر توجه کنی بیشتر دور میشن

امروز نقطه فرستاد نوشتم تو نقطه منی❤😂😂😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2809