بچه ها برادرزادم پسره بعد ۲۴ سالشه خیلی باهم خوب و صمیمی بودیم براش زن گرفتیم الان مادرزن و خواهر زن و خاله های خانمش خیلی باهاش با محبت بودن و از اون خانواده هایی بنظر میان ک پسرو میبرن سمت خودشون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
الان تازه ازدواج کرده فلن تا چن ماه یا یه سال اول کله اش داغه ولی الان اصرار کنی ک بیا و سعی کنی میونه اشونو با خانواده زنش خراب کنی فقط خودتو بد جلوه میدی یا تو زندگیشون فتنه میندازی
اوایل همه چیز داغ و هیحان انگیزه کمی صبرکن بعد چندماه همه چیز به روال عادی برمیکرده اگر انتظارش روداشته باشی دچار شوک نمیشی بدون که این روال باید طی بشه تا هیجان حاشوبه ارامش بده
وقتی دیدیشون از هردوشون استقبال کن حساسیت نشون ندی بهت نزدیک میشن
پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "