2777
2789
عنوان

برا برادرزادم زن گرفتیم الان خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 83 پست

مبارک باشه بله دیگ روابطش مث قبل باشمانمیتونه باشه بالاخره مسئولیت پیداکرده و خانومش و خانوادش واسش تواولویتن شمام خودتواذیت نکن وحواست باشه بینشون دخالت نکنی ورفت و آدم زیادنداشته باشی والی ازچشمشون میفتی و درنهایت باهات قطع رابطه میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیکار کنم ک بیان پیشم؟🥲

عزیزم بذار زندگیشونو بکنن چ اصراری داری بیان پیشت 

برادر زادته دیگ امروز نیاد فردا میاد امسال نیاد ساله دیگ میاد

الان تازه ازدواج کرده فلن تا چن ماه یا یه سال اول کله اش داغه ولی الان اصرار کنی ک بیا و سعی کنی میونه اشونو با خانواده زنش خراب کنی فقط خودتو بد جلوه میدی یا تو زندگیشون فتنه میندازی

2804
یعنی داداشت عوض شد؟

آره به مرور 

بعدش ما هم عادت کردیم 

البته هنوز با محبت هست

اما زنش کرم داشت بیخودیرفتنه ریخت و‌ حرف درآورد و‌حاشیه درست کرد 

وگرنه اولش ما با زنش هم خوب بودیم و محبت عمیق داشتیم 

الانم دشمنی نداریم فاصله گرفتیم 

اونم فتنه هاشو کمتر کرده 

دورادور صلح و محبت معمولی برقراره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

اوایل همه چیز داغ و هیحان انگیزه کمی صبرکن بعد چندماه همه چیز به روال عادی برمیکرده اگر انتظارش روداشته باشی دچار شوک نمیشی بدون که این روال باید طی بشه تا هیجان حاشوبه ارامش بده

وقتی دیدیشون از هردوشون استقبال کن حساسیت نشون ندی بهت نزدیک میشن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
عزیزم بذار زندگیشونو بکنن چ اصراری داری بیان پیشت برادر زادته دیگ امروز نیاد فردا میاد امسال نیاد سا ...

نه اتفاقا من خودم راضیش کردم بره سمت این خانواده 

راست میگی فعلا داغن بعدا سر زندگی برن از آب و تاب بیوفتن میان سمتمون

برادر زاده بزرگم ک زنش دادیم الان زنش خیلی بهمون محبت میکنه حتی بیشتر از بچه داداشم و البته ما هم دوسش داریم خداییش

اوه اوه فقط فوحش خوره که ملس شده😅

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
ولی مثل قبل نیست هست؟

نه 

ما هم انتظار نداریم مثل قبل باشه ادمهاذبه فاصله هم عادت میکنن

قطعا شوهر منم مثل قبل نیست با خانوادش 

مسئولیت و فشار اقتصادی و دغدغه های ذهنی و ...

دوستشون داره ولی وقت نداره براشون 

کلا بعد ازدواج روابط عوض میشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

شکر خدا ک شوهر ما همچین کسایی نداره ک پشت ما اینجوری بگن والا بخدا

عزیزم منکه بدشو نگفتم دارم 

ینی واقعا نمیتونم ابراز دلتنگی کنیم برا کسی که دوسش داریم

پس مفهوم خانواده چیه

2809