2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره کار خیر کنم

291 بازدید | 39 پست

قبل از ازدواج آدم خیّری بودم. اما بعد از ازدواج متوجه شدم همسرم نه تنها خوشش نمیاد بلکه به شدت واکنش نشون میده. سالهاست نمی تونم به کسی کمک کنم وقتی میرم بیرون دستفروشی رو می بینم از ته دلم میخواد یه چیزی ازش بخرم ولی حتی نمی تونم بیان کنم. اگر کسی کمکی ازم بخواد باید به همه متوسل بشم تا یه پولی به حسابش بریزن. چند ماه پیش برای دوستم تایپ انجام دادم و پولش رو نگرفتم و شماره کارت یه فقیر رو براش فرستادم . وقتی فهمید قهر کرد به مادرم هم گفت.. به تازگی استخدام شدم استرس دارم چطور به کسی کمک کنم که همسرم متوجه نشه . بعضی وقتا میخوام خفه شم ازین موضوع

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

ماشاالله سرشون تو همچیم هست

یکی نیست بهشون بگه به تو چه آخه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه اون آدم سابق نشدم...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

به همسرت نگو

و اینکه میتونی به حساب خیریه محک واریز کنی مبلغی که میخوای رو

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

تا کی میخوای بخاطر اون از کار خیر دوری کنی

جلوش سفت و سخت وایسا

۳ بار قهر کرد آدم حسابش نکن

خودشو جمع و جور کنه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
ماشاالله سرشون تو همچیم هستیکی نیست بهشون بگه به تو چه آخه

دقیقا

به شدت ریز بین و مدیر

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه
2809