2777
2789
عنوان

برای ناهار وشام هرروز چی درست میکنید خسته شدم از فکرکردن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 32 پست
منم عاشق عدس پلو ام

منم 

هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه ترفندی بهت یادت بدم اونو امتحان کن😉😍🤗

عدسی رو میپزی بعد مرغ رو تو اب میپزی بعدش که پخت مرغ رو خورد میکنی روی عدسی ادویه و اینا میریزی بعدش مرغ خورد شده رو قاطی عدسا میکنی بعد رب میزنی میذاری بپزه بعدش که پخت رشته ماکارونی رو میذاری وقتی رشته ماکارونی رو اب کشی کردی عدسا رو میریزی تو ماکارانی میشه ماکارانی عدس دار 😄😄سیب زمینی اینا نداره 

یکیشم اینه سنگ کلم( قمری فک کنم میگن) رو نگینی خورد میکنی پیاز و سیب زمیتی رو نگینی خورد میکنی میذاری همه شون سرخ شن بعد اینکه سرخ شدن همه شونو قاطی هم میکنی بعدش به اندازه دلخواهت  رب میزنی و مخلوط میکنی😍ترکیب فوق العاده ایه

2804

من فقط شام درست می‌کنم 

ناهار باقی مانده شام میخوریم 

قرمه 

قیمه 

ماهی 

ماکارانی 

انواع کوکو 

الویه 

مرغ 

آبگوشت 

چلوگوشت 

بادمجان 

تتالی 

انواع آش

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 
همیشه مرغ وگوشت دارید ؟

نه 

گوشت که نمیخریم کلا مرغ و برنجم فقط دست و دلم میلرزه گذاشتنی که تموم نشه تو اینهمه قرض و بیکاری

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️
اولی رو پیچیده توضیح دادی😅😐همون عدس و رشته خودمون؟؟

ترکیب عدس و مرغ که بعدش رب میزنی 

بعدش رشته ماکارونی رو که ابکشی کردی عدس و مرغ رو قاطی ماکارونی میکنی میذاری دم بکشه 

انگاری ماکارونیه ولی به جای سیب زمینی عدس داره😄😍

هرچی در وسعمون باشه اره هر وعده باید گرمیجات بخورت حتی صبونه باید هرروزه خدا املت باشه    برا ناهار شامم نمیگم اهل تشریفاتم یا چی   ولی درس میکنم هرچی ک داشته باشیم  از عدسی گرفته تا سوپو  آشو  برنجو با انواع خورستی ک ب نظرت برسه   ولی میگم باید هر وعده گرمی بخورن عادت کردن

هوففف منم بخدا خستم نمیدونم چیا درست کنم که شوهرم بخوره هم کم خرج باشه گوشت و ماهی که کلا نمیتونم بخ ...

حالا برادر زاده من گیاه خوار  هست حتی نوزادش و شوهرش هم مثل خودش گیاه خوار شدند در دوران بارداری اصلا گوشت نخورد بچه هم سالم بدنیا اومد 

اینقدر پوست شفاف و عالی داره که نگو 

2809