2777
2789

خانوما هرروز شام وناهار درست میکنید ؟

تو طول هفته چه غذاهایی درست میکنید من به قرآن دیگه برام مغزی نمونده از پس فکر میکنم ناهار چی بزارم شام چی بزارم 

چرا برنامه غذایی نمینویسین خب

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

برای فردا ناهار کوفته

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۵ شنبه و جمعه مهمونی میریم خونه مادر و مادر شوهر 

فقط یه وعده درست میکنم چون همسرم فقط شام هست 

بچه هامم اهل برنج نیستن 

ماکارونی نودل املت الویه بیشتر دوست دارن 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
2804

ما اکثرا شام‌درس حسابی میزاریم ناهار معمولی

درکل غذاهایی ک میخوریم ایناس

باقالی پلو عدس پلو ماکارانی لوبیاپلو زرشک پلو فسنجون آبگوشت عدسی آش حلیم رشته پلو کوکو کوبیده مرغ جوجه کباب تابه ای قیمه قرمه خورشت لوبیا سبز الویه دلمه املت کوفته 

ناهار که حتماً برنجه با حالا خورشت یا کوکوهای مختلف 

شام هم یا سالاد سزار، شیر با موز و خرما و مغزیجات 

اگه همسرم بگه خیلی گشنمه سیب زمینی چیپسی درست میکنم یا تخم مرغ و سیب زمینی سرخ کرده 

من با شوهرم قهرم میخوام غذایی که ازش متنفره درست کنم

عدس پلووووو😋😂

هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

هوففف 

منم بخدا خستم نمیدونم چیا درست کنم که شوهرم بخوره هم کم خرج باشه 

گوشت و ماهی که کلا نمیتونم بخرم من 

فقط مرغ و برنج و سیب زمینی اینا 

غذاهای دیگه مثل شیر برنج عدسی یا املت و دو پیازه و اینام نمیخوره شوهرم 

خدایا ارامشم تویی 🤍🕊                                               یه دختر آذری هستم ✨                                                     تاپیک های شاد و پر انرژی ، ترکی تگم کنید 🫶🏻               هیچ کسی ارزش اشکامو نداره ! هیچ کسی ارزش ناراحتیمو نداره ! 👩🏻❤️

منم همش در حال فکر کردن و غذا درست کردنم چون بچه دارم همیشه حس میکنم غذاها باید سالم باشن 

زرشک پلو با مرغ ، مرغ تهچینی ، ماکارونی ، عدس پلو مخلوط ، عدس پلو با نیمرو ، لوبیا پلو ، استانبولی ، قرمه سبزی ، قیمه 

فیله سوخاری ، املت ، سیب زمینی تخم مرغ ، الویه ،کتلت میرزاقاسمی ، کشک بادمجون 

اینارو معمولا روتین درست میکنم چند ماه یکبار هم کوفته ، لازانیا ، کوکوسبزی ، آش رشته 

2809