2777
2789
عنوان

یادتون باشه همیشه شراکت بد نیست الکی بهونه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست
پس چی فکر کردی از هم جدا میشن ولی کلی سود کردن 😐😐باعث ورشکستگی نمیشه

لزوما نه ولی خب از یه جا به بعد دیگه با هم نمی‌سازن چون یه سوال تو ذهن هر کدوم میاد : چرا همه ی سودش مال خودم نباشه ؟؟؟

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر خودم کار شریکی رو قبول نداره چندبار هم من خواستم با برادرش شریک بشم اجازه نداد گفت خودم با خانواده ام شریک نشدم تو رو بزارم باهاشون کار بکنی ؟

اما سه تا برادرشوهرم با هم شریک بودن کار و بارشون خیلی عالی بود هر روز کارخونه شون گسترش پیدا میکرد هر سال ملک و زمین اضافه میکردن اما زن‌هاشون که جاری های من باشن خیلی شاکی بودن آنقدر مداخله کردن تا شراکت این سه تا برادر بهم خورد 

جالبه برادربزرگه همینجوری داره پیشرفت میکنه دو تا برادر دیگه هر روز دارن پسرفت میکنند 

واقعا شراکت همیشه هم بد نبست 

مگه گفتم شراکت کلا خوبه ؟ عنوان رو نگاه

نگاه کردگ ولی شما سعی دارید بقیه رو قانع کنید شراکت خوبه.هی داری مثال میزنی.اینهمه اصرار که بگی نظر من درسته رو نمیدونم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2805
لزوما نه ولی خب از یه جا به بعد دیگه با هم نمی‌سازن چون یه سوال تو ذهن هر کدوم میاد : چرا همه ی سودش ...

وقتی تنهایی نمیتونن چطوری خراب کنن 

الان مغازه تکی ۵۳ میلیارده مغازه ای که شوهرم اینا اجاره دارن

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
نگاه کردگ ولی شما سعی دارید بقیه رو قانع کنید شراکت خوبه.هی داری مثال میزنی.اینهمه اصرار که بگی نظر ...

نه چون کلی کاربر گفتن بدبخت میشید پس فردا خواستم بگم غلطه

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
لزوما نه ولی خب از یه جا به بعد دیگه با هم نمی‌سازن چون یه سوال تو ذهن هر کدوم میاد : چرا همه ی سودش ...

طبق تجربه من بیشتر شراکت ها سر زن‌ها بهم میخوره 

چون فکر میکنند طرف مقابل سود بیشتری برمیداره 

طبق تجربه من بیشتر شراکت ها سر زن‌ها بهم میخوره چون فکر میکنند طرف مقابل سود بیشتری برمیداره

دقیقا به خصوص شراکت های خانوادگی 

دقیقا به خصوص شراکت های خانوادگی

دقیقا همینه 

تو فامیل شوهر من همیشه برادرها با هم شریک بودن همیشه هم سر زن‌ها بهم خورده 

شوهر من هیچ وقت با کسی شریک نمیشه چون خودش فوق العاده آدم زرنگی هست به تنهایی همه کاراش رو پیش میبره از همه هم جلوتره برای همین میگه حاضر نبستم با کسی شریک بشم 

دقیقا همینه تو فامیل شوهر من همیشه برادرها با هم شریک بودن همیشه هم سر زن‌ها بهم خورده شوهر من هیچ و ...

بهتره نشه چون اینجور آدما باید یدک کش بقیه بشن 

دقیقا همینه تو فامیل شوهر من همیشه برادرها با هم شریک بودن همیشه هم سر زن‌ها بهم خورده شوهر من هیچ و ...

سلام شما بازم خارج از ایران هستید

یادمه تو ی تاپیک عکستون رو گذاشتید خیلی خوشگل بودید موهای فر ؟چشمای عسلی؟

یا اشتباه میکنم؟

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺