2777
2789

بنظر من همیشه شراکت بد نیست الان شوهرم و برادر شوهرم مغازه شریکی دو تا دارن کلییی میتونم بگن سود کردن تابستون هم یه خونه تو شمال گرفتیم شریکی والا همه این برده ولی بعدش که برای نی نی سایتیا تعریف کردم اه و پیف کردن که وای نه شراکت خوب نیست 😐

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

شریک داریم تا شریک

آلان من خودم دل شراکت ندارم راستش

اما شوهرم دل گنده و با گذشته با هر کس شریک بشه قطعا کنار میاد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

دختر عمو همسرش با برادر شوهرش شراکت دارن.دو جاری باهم عالین شوهراشون بطور مساوی براشون طلا میخرن.بستگی به ذات آدما داره اگه یکی بخواد زیرآبی برکت نداره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یادتون باشه همه مثل هم‌نیستن.اگر چیزی برا شما پیش نیومده و درک نمیکنید هم بحث نکنید.خوب برا شما برد بوده و به قول معروف خدا کنه پلو تا تهش چرب باشه.بین صد نفر شاید دو نفر هم‌از شراکت راضی نیستن و ضربه خوردن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
یادتون باشه همه مثل هم‌نیستن.اگر چیزی برا شما پیش نیومده و درک نمیکنید هم بحث نکنید.خوب برا شما برد ...

مگه گفتم شراکت کلا خوبه ؟ عنوان رو نگاه 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2810