2777
2789

صبحونه مربا

ناهار تن ماهی

الان هم میوه😂 

۴۲ کیلو ام

مهربون باشیم:)))❤️ آقایون جان عمتون درخواست ندین ، اگه ببینم کسی درخواست داده باشه با احترام نینی یار رو صدا میکنم🙃 دیوونه کیدراماام🤧 با افتخار (💜ARMY💜) هستم. بی احترامی بخاطر این دو مورد جنگ به پا میکنم🔪🗿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

۷۰

فقط نهار خوردم

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

من پنجاه و یک کیلوئم. امروز روز آزادم بود و هر چی دوست داشتم می‌تونستم بخورم. با دوستم رفتم پارک و همونجا نون خرمایی، پسته، ساندویچ رست بیف سرد، آب میوه و پفک خوردیم. بعدش هم که اومدم خونه یه نوشیدنی جنسینگ خوردم و برای ناهار ماش پلو گذاشتم. الان هم هوا ابریه نشستم توی حیاط و دارم نون خرمایی و شیر پسته می‌خورم. شب هم قراره از بیرون حلیم بگیریم. این بود انشای من😄

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024

خوب که یادم اوردی اصلا یادم رفته بود چیزی بخورم😑😑

یه ایس امریکانو

۵۰

همسر رسمی چوی سوبین متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

خجالت می‌کشی این همه خوردی؟؟

آره دیگهههه😂😂😂😂😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
خدا این خجالتو ازت نگیره😄

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
۷۰فقط نهار خوردم

امضات>>>>>>>>>>💙

همسر رسمی چوی سوبین متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2809