2777
2789
عنوان

میخوام‌اکسم رو به خودکشی تهدید کنم💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 65 پست
به نظر من این آدم تو رو برای زندگی و ازدواج میخواسته خیلی پاپیچش نشو یه پیام به عنوان آخرین پیام بده ...

اره منو ب خانواده اش معرفی کرد

الان بهم میگه شاید بتونی دوست دختر خوبی باشی ولی خانم و مادر خوبی قطعا نمیتونی باشی. من نمیخام بازیت بدم 

من اینقدر عاشقش هستم بهش کفتم حاضرم فقط دوست دخترت باشم فقط کنارت باشم اونم گفت من نمیتونم دوست پسرت باشم مشکل اینحاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینقدر عاشقشم خاضرم حتی فقط دوست دخترش باشم فقط میخام کنارش باشم

ببین هرکاری کردی اون موقع از سر بچگیت و لجبازیت بوده میفهمم ولی اول اول اول مطمئن شو واقعا رقتارت تغییر کرده 

بعد هم مطمئن شو اگه باهم دوباره وارد رابطه شین قرار نییت اون مدام تورو با استباهات گذشتت قضاوت کنه 

این احتمالم درنظر بگیر که ممکنه اگه بک بزنین اون رفتادای قلل تورو سرت تلافی کنه 

به نظر من این رابطه ادامه دار نشه بهتره ولی اگه فکر میکنی درست شدنیه با اون اقا دوباره صخبت کن بببن حاضره این مسیرو باهات بیاد ایا؟

و این رو هم بدون تو این رابطه کسی که باید بیشتر انرژی بذاره برای درست شدنش تویی پس قطعا خوش و خرم نخواهد بود و اذیت میشی

خودش واسم از تراپیست وقت گرفت دارم میرم

افرین خب برو 

بزار یه مدت بگذره 

باور کن همین‌که بری تهدید به خودکشی کنی همه چیز رو فقط بدتر میکنی اینبار دیگه هیچ شانسی نداری

حتی اگر یک درصد برگرده مطمئن باش یه مدت بعد میره 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اره منو ب خانواده اش معرفی کرد الان بهم میگه شاید بتونی دوست دختر خوبی باشی ولی خانم و مادر خوبی قطع ...

عزیزم هرچی بیشتر اصرار بکنی اون بدتر میکنه یه مدت بهش فرصت بده الان عصبانیه خب حق هم داره تو فقط آرامشتو حفظ کن اگه قسمتت باشه برمیگرده اگه نه که هیچی اگه میگه تو خانم خوبی نمیشی به خاطر اینکه ازت مطمعن نیست به نظر من یه پیام به عنوان آخرین پیام بده و بگو من پشیمونمو واقعا دوستت دارم اگه میتونی یه فرصت دیگه بهم بده به هر حال من منتظرت میمونم و به غیر از تو به هیچ کس دیگه نمیتونم فکر بکنم ولی دیگه نمیخوام بیشتر از اذیتت بکنم ودیگه بهش پیام نده بزار زمان خودش همه چی و حل و روشن میکنه قسمت هم در نظر بگیر 

اونم میگه وای عشقم نکن نکن هنوز ندادی . چرا میخوای بمیری 😂😂😂

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

این کار هیج ارزشی نداره

حتی اگرم برگرده فقط بخاطر ترحم هست و بعدش دوباره ولت میکنه.

هیچکس دوست نداره با یه آدم ضعیف باشه.

روی خودت کار کن و از این ماجرا عبور کن

این چیپ ترین کاریه که میتونی انجام بدی

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
خانما من توی رابطه خیلیی چکش میکردم در اینحد با خواهرای زن داداشش ، زن داداشش، داداشش، خواهرش، زن د ...

مگه خوله ببخشتت ؟ بدبخت باید دستش و رو کوونش بزاره فرار کنه 

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪

سلام من شمارو میشناسم و تاپیکاتونو هم خوندم و میدونم جریان چیه

پسر خیلی خوبیه تو خییلی اذیتش کردی الان هم واقعا حق داره سرد شده باشه

بنظرم بجای این مسخره بازیا و تهدید کردنا

یه قرار حضوری باهاش بزار منطقی باهاش حرف بزن از دلش در بیار بگو دیگه تکرار نمیشه رفتارام بگو هنوزم دوست دارم و…
یجوری نرمش کن

اخه چرا اینکارو نمیکنی؟

مطمئنم اونم هنوز دوست داره با این حرفایی ک در موردش زدی

2810